Tiket za veče (nedelja, 23.10.2022)

tiket dana

Ponuda za kasnije sate nije baš inspirativna, pa smo preuzeli i neke utakmice koje počinju nešto ranije. Predloženi koeficijenti bili su važeći tokom dana.

Barselona – Bilbao – 1,2+ @ 1.68 u MaxBet

Barsaa je iskazala niz slabosti u ”El Kalsiku” i lako položila oružje pred Realom. To je siigurno zabruinulo navijače koji se nadaju da mogu vratiti titulu šampiona, kad im već u Evropi ne ide najbolje. U vanrednom kolu Barselona se vratila na pobednički kolosek, u derbiju su ”otresli” Viljareal za samo 45 minuta. Sada na Kamp Nou dolazi Bilbao, tim koji ne zna za pobedu u tri prethodna kola. Baskijci su izgubili do Atletiko Madrida, a remizirali sa Seviljom i Hetafeom. Pošto je Real pobedio Sevilju sinoć, mora i Barsa da slavi inače ode ”kraljevski” klub na +6. Naš predlog je pobeda Barse uz bar dva data gola, a za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Volendam – Herenven – 2 @ 2.15 u MaxBet

Ove dve ekipe nisu igrale prvenstveni duel od 2009. godine. Tada je Volebdam poslednji put bio čaln ellite, a od tada su neprestano nastupali u Erstediviziji. Po početku ove sezone lako je zaključizi da im se smeši povratak u drugu ligu posle samo jedne sezone. Imaju tek 6 bodova, pobedili su samo jednom i iza njih je samo Emen. Ništa posebno nije odigrao ni Herenven, a pasioniranim kladiocima upalo je u oko to što na utakmivama ovog tima ne pda više onoliko golova kao ranijih sezona. Na deset odigranih utakmica sali su 9 pogodaka, a isto toliko su i primili. Trenutno je Herenven sedmi, ima samo dva poraza, ali i tek 3 pobede. Od Volendama je jači i trebalo bi da slavi, mada se u Holandiji nikad ne zna. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.15.

Ostende – Varegem – GG3+ @ 1.98 u MaxBet

Za kraj ovog kola belgijske Župile lige u kojoj su se igrala dva derbija ostao je meč u Ostendeu. Domaćin je bez pobede na pet poslednjih utakmica i stigao je u zonu ispadanja gde pravi društvo svom večerašnjem rivalu ekipi Varegema. Gosti su vezali dve pobede i to protiv Kortrajka na strani i protiv Anderlehta na svom terenu u jednom utakmici punoj preokreta. Od otpisanog tima došli su do 11 osovjenih bodova i sada ravnopravno konkurišu za opstanak sa ostalim timovima sa dna tabele. Na strani gostiju je bolja forma, ali se Ostende uzda u domaći teren pa je najlogičnije igrati na golove. Trebalo bi da ih bude na obe strane, i to barem tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici MaxBet iznosi 7.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.