Tiket dana Evroliga (četvrtak, 27.10.2022)

Ove sedmice igra se samo jedno kolo u Evroligi, a prvih pet utakmica na programu su u četvrtak. Kvote i granice mogu biti kasnije izmenjene.

Makabi – Panatinaikos – 1,UP- (granica 157,5) @ 2.50 u MaxBet

Dejan Radonjić je u sve većim problemima u Panatinaikosu. ”Zeleni” imaju samo jednu pobedu u prva četiri kola i to su je ostvarili u Beogradu protiv Zvezde, njegovog bivšeg kluba. Imali su priliku protiv Monaka u prošlom kolu, ali su izgubili u napetom finišu. U međuvremenu Pao je dobio još jedno pojačanje, u pitanju je Dvejn Bejkon, odličan košarkaš ali malo problematičan, a stigao je baš iz Kneževine. Makabi nije krenuo baš najbolje, u prva dva kola su jedva pobedili Žalgiris i poraženi su od Fenerbahčea, ali su zato u naredne dve runde igrali odlično i ubedljivo pobedili Monako i Asvel. Sada igraju još jednom na svom parketu, treći put uzastopno, i smatramo da su bliži trijumfu od Grka. Ne očekujemo neku lepršavu igru, gosti igraju dobru odbranu i pored jedinice predlažemo manji broj poena ukupno, a granica je na 157,5 koševa. Za kombinaciju 1,UP- koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.50.

Partizan – Žalgiris – 1,UP+ (granica 161,5) @ 2.50 u MaxBet

Šta god ko mislio Žalgiris je nadmašio očekivanja na početku sezone. Jesu startovali sa dva poraza, ali su se i u Tel Avivu i u Pireju predstavili u odličnom izdanju. Makabi ih je dobio u poslednjim sekundama, a ispostavilo se da su protiv Olimpijakosa još i dobro prošli pošto su ovi pobedili Real, Barsu i Baskoniju na strani. U dva naredna kola ”Zelena šuma” je pobedila dva puta na svom parketu, prvo protiv Virtusa a onda i Barselone. Daleko od toga da su Litvanci slab tim, ali su na svom parketu i pred svojim navijačima uvek opasniji. Nemaju previše stranaca, tu je odlični bek Kinan Evans, snažni Kevarijus Hejs i Rolands Smits, koji su uz Brajzdejkisa i jedina pojačanja Žalgirisa ovog leta. Tu su i dalje Lekavičijus, Ulanovas, Kalnietis. Partizan je odigrao sjajno protiv Virtusa i iskalio na timu iz Bolonje sav bes zbog dva nesrećna poraza protiv Baskonije i Olimpije. Izgleda da se najzad raspucao Džejms Naneli, a Jam Madar igra iznad očekivanja. U odličnoj formi su Lesor i Ledej, dok se Kevin panter još čeka. Partizan svakom može da ubaci 80, 90 poena, bez problema, pa uz pobedu dodajemo i (+) poene ukupno, pošto Litvanci imaju opasnu spoljnu liniju. Granica je na 161,5 poena ukupno, a za 1,UP+ kvota je 2.50 u kladionici MaxBet.

Real Madrid – Virtus – 1,UP+ (granica 153,5) @ 2.15 u MaxBet

Madriđani su pobedili Zvezdu ali su i iskazali dosta slabosti i u tom meču. Videlo se da su daleko od prave forme samo dva dana kasnije kada su izgubili u Vitoriji od Baskonije u okviru ACB lige. U prva četiri kola sakupili su već dva poraza i počeli su već da se čuju kritički glasovi o treneru Mateu Ćusu, koji je zamenio Pabla Lasa kome je bio pomoćnik. Dolazak Virtusa u Madrid je prilika da Real veće dve pobede u Evroligi, s obzirom da su pre Zvezde izgubili od Olimpijakosa. Italijani su deklasirani u Beogradu protiv Partizana i očigledno je da, barem na početku sezone, tim Serđa Skariola ima velikih problema. Viruts ima jednu pobedu i tri poraza, savladali su samo Bajern, a izgubili od Monaka, Žalgirisa i Partizana. Čeka se povratak Šengelije i Abasa, ali i mnogo bolja izdanja Miloša Teodosića koji je u Areni bio neprimetan. Za sada se ističu Vims i Lundberg, a da bi se pobedio Real treba da priskoči još neko. Domaćin je jači pod koševima, to je jasno, a oba tima imaju solidan napadački kapacitet. Uz više poena ukupno, a granica je na 153,5 koševa, očekujemo i pobedu Reala. Za 1,UP+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 13.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.