Tiket dana (četvrtak, 27.10.2022)

Tiket dana

U četvrtak je sjajna ponuda za klađenje, a glavni razlog za to su mečevi petog kola Liga Evrope i Lige konferencija.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

PSV – Arsenal – X2&3+ @ 2.60 u Maxbet

Prvi duel koji smo za vas u tiketu za četvrtak analizirali se igra na “Filips Areni” u Ajndhovenu gde će fudbaleri PSV-a ugostiti Arsenal.
Nakon četiri odigrana kola u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, PSV se nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal koji je za sada maksimalan.
U prošlom kolu su upravo ove dve ekipe i odigrali međusobni meč u kom smo očekivali dosta golova, a na kraju je tim iz Londona slavio sa minimalnim rezultatom i praktično sebi obezbedio plasman u nokaut fazu.
Što se tiče holandskog šampionata, u ovom trenutku se “Filipsovci” nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Ajaks, a u prošlom kolu je PSV poražen na gostovanju kod Groningena kada je bilo 4:2.
Sa druge strane, “tobdžije” se i pored remija u prošlom kolu na gostovanju kod Sautemptona, i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška na Siti, pa je svakako utisak da svi navijači ekipe iz Londona imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Pre svega, deluje da će ovo biti jedan i te kako efikasan duel, u kome prednost dajemo gostima, pa je idealno da probate sa kombinacijom X2&3+ za koju je Maxbet odredio koeficijent 2.60.

Helsinki – Roma – 2-2 @ 2.05 u Maxbet

Helsinki je napravio ogroman uspeh plasmanom u grupnu fazu Liga Evrope, međutim, nije se očekivao neki značajniji rezultat od samog učešća.
Shodno tome, u ovom trenutku se klub iz prestonice Finske nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Na četiri odigrana susreta “fenjeraš” je doživeo tri poraza, uz samo jedan remi i to na domaćem terenu protiv bugarskog Ludogoreca kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je Helsinki poražen od istog rivala u Razgradu, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U goste im dolazi Roma koja mora da ide na trijumf na ovom gostovanju, pošto se u ovom trenutku Rimljani nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Ludogorec, i čak šest bodova manje od lidera na tabeli – španskog Betisa.
U prošlom kolu je Roma upravo i odmerila snage sa Andalužanima, a taj duel na stadionu “Benito Viljamarin” je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1.
Nakon duže vremena, “Vučica” je poražena i u ligi na svom terenu protiv Napolija kada je bilo 0:1, pa je sigurno da je pobeda na ovom gostovanju neophodna, kako zbog atmosfere, tako i zbog nastavka ambicija o plasmanu u narednu fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, pa se očekuje da četa Žozea Murinja od prvog minuta krene ofanzivno ka golu finskog šampiona, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 za koji je Maxbet odredio fantastičnu kvotu 2.05, uz konstataciju da bi ovaj duel u Helsinkiju mogao da nam donese i dosta golova.

Molde – Jurgorden – 3+ @ 1.73 u Maxbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u tiketu za četvrtak nam dolazi iz Lige konferencije, u okviru koje će norveški Molde na svom stadionu ugostiti švedski Jurgorden.
Molde se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Jurgorden, kod koga će između ostalog i gostovati u petom kolu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Do sada je drugoplasirani tim na tabeli odigrao četiri susreta i ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je norveški predstavnik slavio na gostovanju kod Šamroka, kada je bilo 0:2.
U goste im ovog puta dolazi Jurgorden koji mimo svih očekivanja igra fenomenalno u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, pošto se u ovom trenutku švedska ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, pa je sva prilika da ćemo ovaj tim gledati u nokaut fazi, pošto trenuto Jurgorden ima čak šest bodova viška u odnosu na trećeplasirani Gent.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom stadionu upravo protiv Genta, a taj duel nam je doneo čak šest golova, pošto je na kraju bilo 4:2.
Treba napomenuti da je i pre toga Jurgorden slavio na gostovanju kod belgijskog predstavnika, rezultatom 0:1, pa svakako da trenutno prvo mesto na tabeli nije nikakva slučajnost.
Poznato je da i jedna i druga ekipa igra mečeve sa velikim brojem golova, što nas po našem mišljenju očekuje i večeras, uz podatak da su domaćinu daleko potrebniji bodovi.
Svakako, najsigurnije je da probate sa igrom 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.73.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Maxbet iznosi 9.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.