Tiket dana (petak, 28.10.2022)

Tiket dana

Po završetku evropskih uzbuđenja vraćamo se ligaškim takmičenjima. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Genk – Mehelen – 1,3+ @ 1.82 u Meridianbet

Genk je u fantastičnoj formi što je dokazao pobedom nad drugoplasiranim Antverpom u gostima prošle sedmice. Slavio je Genk sa 3:1 i tako vezao sedmu uzastopnu pobedu u Župiler ligi, a u poslednjih 13 kola ovaj tim ima samo jedan remi i čak 12 pobeda. Nije ni čudo da se poalko odvajaju na vrhu tabele, doduše Antverp je na samo četiri boda zaostatka, ali je činjenica da ovaj tim polako tone i gubi onaj elan koji je imao na početku kada je krenuo sa 9 pobeda u nizu. Mehelen je ostvario dve uzastopne pobede na svom terenu u dva prethodna kola i sa mnogo više entuzijazma odlaze u Genk. Na tabeli su u negde u sredini, ali bodovno bliže dnu nego vrhu. Na strani nisu previše uspešni, na šest gostovanja samo su jednom pobedili i jednom remizirali. Jedinica je izvesna ali bi i golova trebalo biti dosta. Naš predlog je kombinacija 1,3+ sa koeficijentom 1.82 u kladionici Meridianbet.

Nordsjeland – Horsens – 1,2+ @ 1.95 u Meridianbet

Vodeći tim danske Super lige pokazao je snagu u prethodnom kolu kada je do pobede na gostovanju kod Randersa i pored činjenice da je veći deo meča igrao sa igračem manje. Nordsjeland je, ne samo uspeo da zadrži prednost koju je ostvario na samom početku utakmice, već i da je duplira u finišu. Ekipa iz Faruma sada ima četiri boda više od prvog pratioca ekipe Viborga, a čak deset više od aktuelnog šampiona FC Kopenhagena. Ovogodišnje izdanje danske lige biće zanimljivije nego ijedno ranije u ovom veku, to je sigurno, pa ne treba unapred otpisivati ni ”Lavove” iz Kopenhagena ili Brondbija, u borbi za titulu, mada zauzimaju tek 9. odnosno 10. mesto na tabeli. Naravno, prvi preduslov je da izbore plasman u plej-of. U prvom delu prvenstva Horsens je pobedio Nordsjeland na svom terenu minimalnim rezultatom, a to je jedan od samo dva poraza koje je ovaj tim doživeo u prvih 14 kola. Horsens je u prošlom kolu pobedio Silkeborg sa 3:2 i prekinuo niz od tri utakmice bez trijumfa i sada je na deobi od 7. do 9. mesta. Očekujemo ponovo efikasan Nordsjeland, pobedu i bar dve lopte u mreži gostiju. Za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici Meridianbet.

Verder – Herta – GG3+ @ 1.85 u Meridianbet

Prvi meč novog 12. kola nemačke Bundeslige biće duel Verdera i Herte. Domaći su, čini nam se, upali u malu krizu što je i bilo očekivano s obzirom da se radi o timu koji se vratio u elitu posle jedne sezone u Cvajti. Na početku su ”Zeleni” igrali odlično, beležili neke iznenađujuće rezultate, ali su u prethodna dva kola izgubili od Majnca i Frajburga identičnim rezultatom 2:0. Između te dve prvenstvene utakmice igrali su u DFB kupu protiv Paderborna i ispali od drugoligaša posle produžetaka. Takav mini niz mora se nazvati krizom. Herta je u prošlom kolu ostvarila kapitalno važan trijumf nad Šalkeom na svom Olimpijskom stadionu. Berlinci su slavili sa 2:1, a meč je bio baš turbulentan, sa uzbudljivim finišom i poništenim golovima. Berlinci su tom pobedom umakli od zone ispadanja, trenutno su na 13. mestu ali imaju samo 11 bodova na kontu. Na tri prethodna gostovanja Herta je pokazala da može biti opasna na strani, izgubili su od Lajpciga sa 3:2, ali su pobedili Augzburg i remizirali u Majncu. Očekujemo goleadu na Vezeru i bar tri gola ukupno. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.85 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.