Tiket dana (subota, 29.10.2022)

Tiket dana

Pred nama je dan prebogat događajima, ali nekog velikog derbija u najjačim evropskim ligama jednostavno nema. Predložili smo vam četiri meča u kojima verujemo u pobede gostiju. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bornmut – Totenhem – 2 @ 1.68 u CircusBet

Totenhem je doživeo pravi rolekoster emocija u poslednjem minutu sudijske nadoknade duela sa Sportingom u sredu. Hari Kejn je postigao gol za 2:1, a ta pobeda vodila bi ”Pevce” u nokaut fazu Lige šampiona. Ipak, isprečio se VAR, pa je gol naknadno poništen i ostalo je 1:1, a Antonio Konte je bio na ivici nervnog sloma. Ima Totenhem i dalje dobre šanse da se nađe među 16 najboljih, ali pre gostovanja u Marseju mora u goste Bornmutu. Povratnik u elitu je vezao dva poraza i to nakon šest mečeva u kojima nisu doživeli neuspeh. Neko će reći da su ti dobri rezultati bili početnička sreća trenera Gerija O'Nila, ali je Bornmut u tom periodu imao sasvim solidne rezultate. Totenhem je u prethodnom kolu poražen na svom Vajt Hart Lejnu od Njukasla, što im je drugi vezani poraz u prvesntvu s obzirom da su pre toga poraženi bili i na Old Trafordu od Mančester junajteda. Tri poraza u tri kola bila bi previše za londonski tim, pa očekujemo da zbiju redove i slave u Bornmutu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.68.

Kadiz – Atletiko Madrid – 2 @ 1.65 u CircusBet

Još jedan tim koji nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena u utakmici Lige šampiona je Atletiko. Madriđani su, za razliku od Totenhema, ostali bez šansi da se nađu u osmini finala Lige šampiona, a ostaje im samo da se izbore za ostanak u Evropi, odnosno da osvoje treće mesto u grupi i presele se u Ligu Evrope, ako je to uteha za tim Čola Simeonea. Atletiko nije uspeo da pobedi Bajer iz Leverkuzena, bilo je 2:2, a Madriđani su imali penal koji je dosuđen po završetku meča. Sudija je nakon gledanja snimka reagovao na igranje rukom i pokazao na belu tačku za domaćina, mada je dobar deo fudbalera bio već u svlačionicama. Na kraju je Hradecki zaustavio udarac Karaska i srušio snove navijača ”Kolćonerosa”. U La Ligi je Atletiko popravio formu, stigao je na treće mesto posle serije od pet mečeva bez poraza i veliki su favoriti u Kadizu. Domaćin je niz od pet utakmica bez poraza, sa jednom pobedom i četiri remija, prekinuo u prošlom kolu kada je izgubio od Rajo Valjekana sa 5:1 i vratio se u zonu ispadanja. Kadiz još nikog nije pobedio na svom terenu, a ukupno je postigao samo 5 golova u 11 utakmica. Dvojka je, gotovo pa, izvesna, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.65.

Leće – Juventus – 2 @ 1.76 u CircusBet

Nekako se pogodilo da smo za subotu izdvojili utakmice timova koji nisu imali uspešan nastup u Ligi šampiona. Jedan od njih je i Juvenstus koji je poražen u Lisabonu od Benfike i ostao bez izgleda da osvoji jedno od dva prva mesta u grupi. U ovom trenutku ”Staroj dami” visi i treća pozicija pošto imaju isti broj bodova kao i Makabi, ali lošiji međusobni skor i okršaj sa PSŽ-om u poslednjem kolu. Juveu ne ide najbolje ni u Seriji A, već imaju dvocifreni zaostatak za Napolijem, ali su bar vezali dve pobede u prethodna dva kola. Prvo su slavili u torinskom derbiju pa su ubedljivo pobedili Empoli. Na ta dva meča nisu primili gol, što je ohrabrujuće za Alegrija. Problem su povrede, mnogo je igrača van stroja, a njima se posle meča u Lisabonu pridružio i Dušan Vlahović. I pored sih nedaća Juventus mora da pobedi u Lećeu na stadionu ”Via del Mare”. Južnjaci su vratili u elitu posle dve godine i prvi im je zadatak da opstanu. Sada su na 17. mestu, odmah iznad crte, ali nisu pobedili već četiri kola i lako bi mogli posle ovog u ”crvenu zonu”. Na domaćem terenu nemaju trijumf, izgubili su od Intera u prvom meču na svom stadionu, a onda su četiri puta igrali 1:1, protiv Empolija, Monce, Kremonezea i Fiorentine. Juve je jači od tih timova i očekujemo da pobedi u Lećeu. Koeficijent za dvojku je 1.76 u kladionici CircusBet.

Zlin – Plzenj – 2 @ 1.74 u CircusBet

I za kraj meč još jednog tima koji je poražen u Ligi šampiona. Za šampiona Češke se tako nešto i očekivalo, Plzenj je u Milano na megdan Interu otiša bez osvojenog boda, a na Meaci je poražen sa 4:0. Sam plasman u grupnu fazu ispunio je ambicije Viktorije, finansijski su se obezbedili za neko vreme, ali takmičarski nisu uradili ništa. Tašeko je da su i mogli kada su upali u grupu sa Bajernom, Interom i Barselonom. ostao im je duel sa Kataloncima pa će možda uspeti da osvije bar jedan bod. U češkoj ligi im ide bolje, nalaze se na prvom mestu sa četiri boda više od Slavije, ali i utakmicom manje odigranom. U prošlom kolu Plzenj je pobedio Ostravu na svom terenu, a taj trijumf stigao je nakon neočekivanog ispadanja iz kupa od nižerazrednog Hlučina. Sada idu na gostovanje u Zlin, gde će na Letni igrati sa domaćim timom koji je na pretposlednjem mestu sa samo 12 bodova. Tim iz Moravske izgubio je poslednja tri okršaja protiv Viktorije i verujemo da će i četvrti u nizu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.74.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 8.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.