Tiket za veče (subota, 29.10.2022)

tiket dana

U subotu uveče igra se nekoliko zanimljivih utakmica. Pokušaćemo da od njih sastavimo tiket. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Liverpul – Lids – 1,3+ @ 1.53 u Mozzartbet

Posle poraza u Notingemu verovatno više ništa ne može da nas iznenadi kada je LIverpul u pitanju. Izgleda da je Klopov tim digao ruke od Premijer lige i da se u potpunosti posvetio Ligi šampiona u kojoj je, u samo dve prethodne utakmice, pobedio Rendžers sa 7:1 i Ajaks sa 3:0, i to na strani. Pa kako onda ne mogu da pobede ”Šumare” iz Notingema? Od ”Redsa” su još gori fudbaleri Lidsa koji su nakon poraza od Fulama ušli u zonu ispadanja. Nismo očekivali da Džesi Marš ”preživi” taj poraz na klupi, pošto Jorkširci prošle sezone nisu imali razumevanja ni za Bijelsu koji ih je vratio u elitu posle dve decenije. Možda će duel na Enfildu biti poslednji za Amerikanca na klupi Lidsa, kao što je bio i za Skota Parkera na Bornmutovom. Naš predlog je jedinica, a što se golova tiče trebalo bi da ih bude barem tri. Za 1,3+ se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.53.

Inter – Sampdorija – 1 @ 1.40 u Mozzartbet

Pobedom nad Viktorijom Inter je obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona čime je ispunjen primarni cilj za ovu sezonu. Kada se zna da su u grupi Bajern i Barselona, svakako je to uspeh. U Seriji A žele da vrate titulu koju su predali gradskom rivalu, ali već imaju osam bodova manje od vodećeg Napolija i pet od Milana. U prošlom kolu su odigrali spektakularan meč u Firenci koji su dobili, uz mnogo sreće, sa 4:3 golom Miktarjana u poslednjim sekundama. Sada na Meacu dolazi Sampdorija koja je u prošlom kolu ostavrila prvu pobedu u prvenstvu i to na gostovanju kod Kremonezea. Ovam meč na Meaci sigurno će imati dodatnu draž zbog dolaska Dejana Stankovića kao trenera Sampdorije na stadion na kome je proveo najbolje igračke dane i osvojio čuvenu ”tripletu” 2010. godine. Ipak, je Inter favorit i očekujemo jedinicu za koju je kvota 1.40 u Mozzartbet bonusu.

Strazbur – Marsej – 2 @ 2.35 u Mozzartbet

Vicešampion Francuske doživeo je tri uzastopna poraza, dva minimalna ua La Ligi od PSŽ-a i Lansa, a poražen je i u Frankfurtu od Ajntrahta u Ligi šampiona. Svoju sudbinu u elitnom takmičenju rešiće u poslednjem kolu u meču sa Totenhemom na svom Velodromu. Sigurno je da će taj meč biti u podsvesti fudbalerima iz najveće francuske luke, ali moraju, kako znaju i umeju, da pobede u Strazburu. Domaći tim nije nikog pobedio na svom terenu u ovoj sezoni, pa ne bi trebalo ni da pobedi Olimpik. Naš predlog je dvojka a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.35.

Servet – Lugano – T12+ @ 1.82 u Mozzartbet

Tim iz Ženeve za sada se etablirao kao jedini izazivač Jang Bojsa. Na kraju krajeva ovogodišnje prvenstvo Švjacarske je izjednačenije nego bilo koje u ovom veku, pa je svaki tim već imao po nekoliko kikseva. Servet zaostaje za ”mladim momcima” pet bodova, što nije mnogo, ali su u prethodna četiri kola, mada su bez poraza, izgubili 6 bodova zbog tri remija. Lugano je u donjem delu tabele, sumnjamo da su im ambicije velike, a za ovu sezonu je dovoljno izbeći poslednje mesto i imaćete mirnu vožnju. U dva prethodna kola Lugano je poražen od Jang Bojsa i Lucerna, a na ta dva meča primili su sedam golova. Verujemo da će primiti barem dva u Ženevi, a za T12+ koeficijent je 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 9.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.