POSLEDNJA ŠANSA ZA “VEČITE”: Zvezda i Partizan jure tri boda, a ti “pojuri” bonus i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Srpski klubovi nastavljaju takmičenje u Evropi, a za tebe stiže fantastičan bonus i ponuda za online kladjenje!

Kada u kalendaru ugledamo četvrtak – znamo da je vreme za evrospki fudbal i nove ispite “večitih” u Evropi.

Liga Evrope i Liga konferencija ovog četvrtka donose nam mnogo zanimljivih duela, ali dva su nama svakako posebno interesantna.

Kada se radi o drugom evropskom takmičenju, gledaćemo duel francuskog Monaka i Crvene zvezde, a nešto više od dva sata kasnije – u relativno novom takmičenju, Ligi konferenicja, gledaćemo i Partizan, koji na svom terenu dočekuje Slovacko.

Nećemo mnogo dužiti, o beogradskim timovima je sve rečeno, čak i ponovljeno više puta, ali vredi naglasiti da Partizan ima veliku priliku da zauzme prvo mesto na tabeli grupe D. Naime, crno-beli i Nica imaju po osam bodova, a kako su izabranici Gordana Petrića izraziti favoriti protiv Slovackog – tri boda bi prosto morali da “upišu”.

U pobedu Partizana veruju i kladionice, pa vas tako čeka kvota 1.70 na trijumf domaćina.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

A, kada se radi o ekipi sa druge strane Topčiderskog brda, Crvena zvezda se nalazi na začelju tabele grupe H, ima samo šest bodova, mada Monako neočekivano ima samo bod više.

Bilo kako bilo, izabranici Miloša Milojevića pred sobom imaju zaista težak zadatak, a tome svedoči i kvota 5.40 na pobedu crveno-belih.

Dakle, i jedni i drugi imaju šansu da ostanu u Evropi (Zvezda makar i u Ligi konferencija), a da li će u tome i uspeti – ostaje da vidimo.

Sigurni smo da ste stranu izabrali, a svoje miljenike možete podržati i NAVIJAČKIM TIKETOM, koji sadrži NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Ponudu smo vam već prikazali, a ono što je takođe važno jeste da jednim klikom OVDE možete preuzeti fantastičan BONUS od 2.000 RSD za sport kladjenje i to BEZ USLOVA!

Dakle, vrhunski fudbal je tu, uslovi za bezbedno online kladjenje takođe, preostaje samo da podržite svoje miljenike i uživate u igri!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.