Tiket dana (četvrtak, 03.11.2022)

Tiket dana

U četvrtak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Liga Evrope i Lige konferencija, pa ćemo dobiti konačni odgovor na pitanje koji timovi će dočekati proleće u Evropi.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Fejnord – Lacio – 1 @ 2.30 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas u dnevnom tiketu analizirali se igra u Holandiji gde će fudbaleri Fejnorda na svom terenu ugostiti Lacio.
Fejnord se nakon pet odigranih kola nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet osvojenih bodova, što je za tri boda manje u odnosu na Lacio koji i dolazi u goste kod prošlosezonskog finaliste Lige konferencija, pa je računica jasna – pošto su Rimljani u prvom duelu između ove dve ekipe slavili rezultatom 4:2, holandskom predstavniku za prolazak dalje treba trijumf od dva gola razlike.
Što se tiče holandskog šampionata, u ovom trenutku se Fejnord nalazi na petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Ajaks.
Sa druge strane Lacio je u prošlom kolu Serije A mimo svih očekivanja poražen na svom terenu protiv Salernitane, i čini se da polako ali sigurno počinje da se oseća odsustvo Ćira Imobilea koji će zbog povrede pauzirati još najmanje mesec dana.
Trenutno se Rimljani nalaze na petoj poziciji uz samo bod manjka u odnosu na Romu, i kako sada stvari stoje deluje da ćemo prisustvovati veoma zanimljivoj borbi za četvrtu poziciju koja donosi plasman u Ligu šampiona.
Fejnord mora da ide na sve ili ništa, a utisak je da će se Lacio možda malo i pričuvati za duel za vikend sa gradskim rivalom Romom, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.30.

Roma – Ludogorec – 1-1&3+ @ 2.35 u Mozzartbet

Poznato je da je Roma prošle sezone došla do naslova prvaka u premijernom izdanju Lige konferencija, pa zbog svega toga Rimljani ovog puta imaju daleko veće ambicije.
U Seriji A se trenutno izabranici Žozea Murinja nalaze na četvrtom mestu na tabeli za koje je opšte poznato da na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, a u prošlo kolu je “Vučica” slavila na gostovanju kod Verone, kada je bilo 1:3.
Što se tiče Liga Evrope, možda smo od italijanskog kluba očekivali dosta više, međutim, ono što je najbitnije Roma i dalje odlučuje o svojoj sudbini sama, a za prolazak u nokaut fazu biće im potreban trijumf na svom terenu protiv Ludogoreca, što ruku na srce ne bi smelo da se dovede u pitanje.
Bugarski predstavnik je fenomenalno započeo drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, pošto je ova ekipa na svom terenu u Razgradu u prvom kolu slavila upravo protiv Rome, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Nakon toga je aktuelni bugarski šampion i tim koji poslednjih nekoliko godina dominira u bugarskom fudbalu, poražen kod Betisa, ali se ni u tom meču Ludogorec nije obrukao (3:2).
Bilo kako bilo, deluje da je ovaj tim veliku priliku propustio na gostovanju kod Helsinkija kada nije bilo pobednika, pa će sada pokušati da se vadi protiv Rome, što će svakako biti izuzetno težak zadatak.
Mišljenja smo da će italijanski predstavnik od prvog minuta nametnuti svoj ritam i brzo doći do prednosti, a i generalno smo mišljenja da nas očekuje jedan efikasan duel, zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 1-1&3+ koji Mozzartbet plaća sa kvotom 2.35.

Keln – Nica – X2 @ 1.89 u Mozzartbet

Poslednji duel u tiketu za četvrtak se igra u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija, a ovog puta se radi o duelu koji će biti odigran u Kelnu gde će istoimena ekipa ugostiti Nicu.
Na prvi pogled pri samom žrebu, smatralo se da su Keln i Nica glavni favoriti za plasman u nokaut fazu, međutim, kako sada stvari stoje jedna od ove dve ekipe će završiti takmičenje već posle grupne faze.
Naime, u ovom trenutku se na prvom mestu na tabeli nalazi Nica koja ima isti broj bodova kao i Partizan koji trenutno zauzima drugo mesto, i ono što treba napomenuti je da francuska ekipa ima bolji međusobni skor od srpskog vicešampiona.
Na trećoj poziciji je Keln koji ima bod manje i njemu samo pobeda odgovara kako bi došao do plasmana u nokaut fazu.
U prošlom kolu su popularni “jarčevi” slavili na gostovanju kod Slovackog, a taj duel je završen pobedom nemačkog predstavnika rezultatom 0:1.
Sa druge strane, Nica je na svom stadionu nadigrala Partizan, slavila rezultatom 2:1, i na taj način je tim sa Azurne obale došao u situaciju da sve od njega zavisi, a ukoliko pobedi na ovom gostovanju bez obzira kako se rezultat meča u Beogradu završi, Nica će završiti kao prva na tabeli.
Generalni utisak je da je francuski predstavnik u dosadašnjem toku ovogodišnjeg izdanja Lige konferencija više pokazao od Kelna, i zanimljivo je da se na trenutke zaista činilo da je “jarčevima” u drugom planu Liga konferencije.
Iako je ovo jedan veoma težak meč za prognoziranje, mišljenja smo da tim sa Azurne obale neće izgubiti na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.89.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.