Tiket dana tenis (četvrtak, 03.11.2022)

Nastavljaju se senzacije na poslednjem mastersu u sezoni. Juče su već na prvoj prepreci, u drugom kolu, ispali Rafael Nadal i Danil Medvedev, a veliko pitanje je ko će od favorita danas podbaciti. No, zanimljivo je kladiti se na tenis, pa smo spremili tiket i za danas. Kvote i granice mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Karlos Alkaraz – Grigor Dimitrov – UG- (granica 22,5) @ 1.99 u CircusBet

Prvi teniser sveta lako je izašao na kraj sa Japancem Nišiokom u drugom kolu i relativno odmoran čeka duel sa iskusnim Dimitrovom. Ovo je u potpunosti sezona Karlosa Alkaraza koji će, sada je to jasno nakon ispadanja Nadala, postati najmlađi teniser koji je godinu završio na poziciji 1 u istoriji. Njemu predstoji i prvi nastup na Završnom mastersu, pa verujemo da mu je to bitnije od ovog takmičenja iako se radi o turniru iz Serije 1000. Dimitrov je eliminisao dvojicu rival prvo Holanđanina Van De Zandšulpa pa onda i Fabija Fonjinija, obojicu u dva seta. Ko god da slavi očekujemo da ne bude predug meč i da bude rešen u dva seta. Zato je naš predlog manje gemova ukupno od ponuđene granice, a ona je na 22,5 gemoca. Za (-) gemova ukupno koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.99.

Aleks de Minor – Frensis Tijafo – 2 @ 2.09 u CircusBet

Australijanac je imao naporan meč drugog kola u kome je bio bolji od Danila Medvedeva u tri seta. Ništa mu lakše nije bilo ni na startu mastersa u Parizu kada je eliminisao Sebastijana Kordu posle velike borbe i tri seta. a razliku od njega Tijafo je oba svoja meča dobio u dva seta i to nije bez značaja na turnirima na kojima se igra svakog dana. Amerikanac je finalom na US openu najavio da stiže u svetski vrh, možda sa malim zakašnjenjem, ali da će se naći tamo gde mu je mesto. De Minor je imao svojih dobrih trenutaka ove sezone, osvojio je turnir u Atlanti i napredovao deseta pozicija u odnosu na kraj prošle sezone. Sada je 25. a očekujemo da godinu završi na još boljoj poziciji. Mislimo da će Tijafo imati više energije u ovom neizvesnom meču i da će to presuditi. Predlog je dvojka, a za pobedu Tijafoa kvota je 2.09 u kladionici CircusBet.

Holger Rune – Andrej Rubljov – 2 @ 1.64 u CircusBet

Ovo je prvi međusobni okršaj Runea i Rubljova. Ne sumnjamo da će se u budućnosti često sretati pošto se Danac ove sezone uključio u svetski vrh. Radi se o mladom teniseru koji je sve iznenadio sjajnim rezultatima, ne samo na šljac već i na betonu. Nedavno je osvojio turnir u Stokholmu i već sada je među prvih 20 na svetu. Ovaj meč je mnogo bitniji za Rusa koji se bori za plasman na Završni masters i nalazi se u odličnoj poziciji posle ispadanja Huberta Hurkača. Poljaka je izbacio baš Rune i tako učinio uslugu svom sadašnjem rivalu. U prvom kolu Rubljov je bio slobodan, da bi u drugom bio bolji od Džona Iznera. Holger Rune je prvo pobedio iskusnog Stena Vavrinku, a Švajcarac je teško podneo poraz i dosta toga zamerio Runeu zbog njegovog ponašanja tokom meča. U drugom kolu Danac je baš lako pobedio Hurkača, što je bilo veliko iznenađenje pošto se Poljak nadao plasmanu u Torino. Rubljov je iskusniji, motiv je tu, pa je naš predlog dvojka. Za pobedu Andreja Rubljova kvota je 1.64 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 6.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.