MERIDIAN PONOVO ČASTI – STIŽU NOVE NAGRADE: Pet televizora i 200.000 dinara čekaju na vas!

Jedno takmičenje je završeno, ali drugo je već počelo – ovu priliku ne smeš propustiti!

Sportska kladionica Meridian poznata je po fantastičnim benefitima koje nudi svojim korisnicima, kao i po ultra zanimljviim takmičenjima, koja uvek “zalude” sve ljubitelje sporta i online kladjenja.

Nedavno je završeno takmičenje “Igraj za Katar”, spisak putnika za Mundijal je sastavljen, ali ako ste pomislili da je tu kraj takmičenjima i nagradama – prevarili ste se.

Počev od 1. novembra, pa sve do 17. novembra budite deo promocije “Odigraj najviše tiketa” jer Meridian ponovo donosi vrhunske nagrade!

Naime, Meridian je spremio pet televizora i čak 200.000 RSD keš bonusa!

Sve što je potrebno – za početak je da imaš otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs. Ukoliko još uvek nemaš, registruj se putem sajta ili mobilne aplikacije jer tom prilikom dobijaš ibonus dobrodošlice u vrednosti od 2.000 RSD za online klađenje, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasure.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

A onda… spremi se da u periodu od 1. do 17. novembra izdominiraš! Odigraj najviše tiketa i budi među 20 najboljih, jer su nagrade svetske:

1. mesto TV + 50.000 RSD bonusa

2. mesto TV + 30.000 RSD bonusa

3. mesto TV + 20.000 RSD bonusa

4. mesto TV + 15.000 RSD bonusa

5. mestvo TV + 10.000 RSD bonusa

Naravno, tu su keš bonusi i za takmičare plasirane od 6. do 20. mesta i to: od 6. do 10. mesta 10.000 bonusa i od 11. do 20. mesta 2.500 dinara bonusa.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice.

Takođe, u promociji učestvuju i standard i live tiketi, a potrebno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana.

Sve detalje saznajte OVDE, a onda se priključite takmičenju i to u ritmu novog hita – Prvak sveta u izvođenju popularnog dvojca Prti Bee Gee!

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

BONUS VIDEO:

Prti Bee Gee & Meridian – Prvak sveta        

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.