Tiket dana Evroliga (petak, 04.11.2022)

Pred nama je preostalih pet utakmica 6. kola košarkaške Evrolige. Predložene kvote i granice iz tiketa bile su aktuelne u trenutku isanja teksta.

Barselona – Fenerbahče – 2 @ 2.57 u CircusBet

Težak hendikep zadesio je Barselonu mnogo pre počekta nove sezone. Povreda najboljeg igrača Nikole Mirotića desila se pre Evrobasketa ali je ”Furija” i bez njega stigla do pehara na tom takmičenju. Jasikevičijusu ide mnogo lošije bez naturalizovanog Crnogorca nego Skariolu, pa Barselona posle pet kola ima 3 pobede i dva poraza. Startovali su porazom od Olimpijakosa u Blau Grani, ali su zato pobedili Real i Bajern na strani u naredna dva kola. Drugi poraz dogodio se u Kaunasu protiv Žalgirisa, dok je u prošlom kolu Basra deklasirala Olimpiju iz Milana. Za sada su samo Jan Veseli i Nikolas Laprovitola dvocifreni po broju poena prosečno i postižu po 10,2. Fener je jedini maksimalan posle pet kola. Očigledno da Itudis radi odličan posao, a pred njegovom renoviranom četom padali su redom Bajern, Makabi, Asvel, Valensija i Anadolu Efes. Skoti Vilbekin je opravdao status velikog pojačanja, daje više od 15 koševa u proseku, a sledeći po efikasnosti je Marko Gudurić sa 13. Motli daje više od 12, a Nik Kalates je blizu učinka od deset poena u proseku po meču. Barsa igra pred svojim navijačima, ali to izgleda ne pretstavlja problem za Fener pa očekujemo da još jednom slave. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.57.

Monako – Crvena zvezda – 1,UP+ (granica 156,5) @ 2.27 u CircusBet

I fudbaleri i košarkaši Yveyde otputovali su u Kneževinu, a rival im je isti, ekipa Monaka. Košarkaška selekcija ovog kluba mnogo je uspešnija u ovoj sezoni pa posle pet odigranih kola u Evroligi ima 4 pobede i samo jedan poraz. To nije nikakvo iznenađenje pošto Saša Obradović, trener Monaka, ima na raspolaganju veoma jak sastav. Pored neverovatnog Majka Džejmsa, ovog leta su dovedena još dvojica odličnih šutera, Džrdan Lojd i Eli Okobo. Za sada dominira Džejms sa 21,4 poena po meču, Okobo ih postiže više od 13, dok je bivši Zvezdin košarkaš, Džordan Lojd na 8,6. U tu grupu ugurao se Alfa Dijalo sa 10,2 poena i 5 skokova. Zvezda je prvi trijumf ostvarila u prošlom kolu protiv Bajerna na svom parketu i ostavila Bavarce na dnu bez pobede. U tim se vratio duže povređeni Nemanja Nedović, ali je pravi potez bilo dovođenje Luke Vildoze koji već diriguje igrom beogradskog tima. Trener Jovanović u Monte Karlu neće moći da računa na Luku Mitrovića, kao ni na Adamsa i Raduljicu, ali Zvezda ima sasvim širok roster. Ipak, Monako je apsolutni favorit i teško je pobediti u Kneževini. Naš predlog je jedinica uz više poena ukupno od zadate granice. Ona je na 156,5, a za kombinaciju 1,UP+ koeficijent iznosi 2.27 u kladionici CircusBet.

Olimpijakos – Valensija – 1,UP+ (granica 160,5) @ 2.28 u CircusBet

Moralo se dogoditi i da Pirejci izgube. Posle sjajnog starta i četiri vezane pobede, od toga tri na strani i sve tri u Španiji, Olimpijakos je izgubio od Monaka na svom parketu. I posle tog poraza start je odličan, pobede nad Barsom, Realom i Baskonijom na strani, uz trijumf nad Žalgirisom u Atini, oberučke bi bilo prihvaćeno pre početka sezone. U timu iz Pireja najviše se istakao izvanredni saša Vezenkov. Bugarski reprezentativac postiže u proseku 21 poen, ubedljivo najviše u timu. Tu su iskusni Kostas Slukas, opasni strelac i još bolji asistent, kao i odlični Larencakis. Barcokas je, čini nam se, izvukao maksimum iz tima u ovom trenutku. Ne zaboravilo ni učinak Mekisika i Tomasa Volkapa. Valensija je pobedila dva puta a izgubila na tri meča. Jedna su od efikasnijih ekipa, a samo su napadački podbacili u prvom kolu kada su na svom parketu izgubili od Baskonije. Poraženi su još od Fenerbahčea i Barselone, dok su pobedili Efes u gostima i Albu na svom parketu. Na tom meču u Istanbulu protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope dali su čak 93 poena. Najefikasiniji je Kubanac Rivero sa 14,5 poena prosečno, a za njim su Kris Džons sa skoro 14 i predvodnik tima Bojan Dubljević sa 9,8 poena i 5,4 skoka. Pirejci su favoriti a očekujemo i efikasan meč i prelazak granice u ukupnom broju poena od 160,5. Za kombinaciju 1,UP+ koeficijent iznosi 2.28 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 13.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.