Tiket dana tenis (petak, 04.11.2022)

Pred nama su četvrtfinalni mečevi na mastersu u pariskom Bersiju. Mnogo favorita je završilo pre četvrtfinala, ali su tu prvi teniser sveta Karlos Alkaraz i branilac titule Novak Đoković. Spremite se za još jedan uzbudljiv dan u ”gradu svetlosti”. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Frensis Tijafo – Feliks Ože-Alijasim – 1 @ 2.50 u MaxBet

Amerikanac igra odlično u Parizu, pobedio je tri ozbiljna rivala maksimalnim rezultatom, prvo Sonega, pa Drejpera i na kraju De Minora, tenisera koji je prethodno izbacio Danila Medvedeva. Njemu je US open promenio karijeru, učeđćem u finalu tog grend slema dobio je na samopoudanju koje mu je jedino nedostajalo do sada. Nije tada slavio protiv Alkaraza, ali je prethodno izbacio Nadala i zabeležio mnogo velikih pobeda. Protiv Kanađanina Ože-Alijasima nije favorit, ali smatramo da ima lepu šansu da se probije u polufinale. Razlog je jednostavan, Ože-Alijasim je pobedom nad Žilom Simonom obezbedio nastup na Završnom mastersu na kome će biti debitant, jedini uz Karlosa Alakaraza. Njemu je to takmičenje sada u fokusu, a u Pariza je i stigao sa ciljem da obezbedi odlazak u Torino. Protiv Simona, koga je eliminacijom poslao u penziju, nije imao teđak posao, ali je pre toga igrao naporan meč sa Šveđaninom Imerom. Zato smatramo da može biti iznenađenja u ovom meči i da Tijafo ima šansu da pobedi. Koeficijent za jedinicu u kladionici MaxBet iznosi 2.50.

Karlos Alkaraz – Holger Rune – S3 @ 2.30 u MaxBet

Moramo da priznamo da smo potcenili Runea u prethodnim mečevima. Izgledalo nam je da Danac neće imati mnogo šansi protiv Hurkača i Rubljova, a on je obojicu pobedio u samo dva seta. Jedino se mučio u prvom kolu kada je sa druge strane mreže bio iskusni Švajcarac Sten Vavrinka. Sada igra sa najboljim na svetu, ako gledamo ATP listu, ali sa teniserom iz svoje generacije, one koja će vladati ”belim sportom” u nerdnoj deceniji. Rival mu je Karlos Alkaraz, mladi Španac koji će godinu završiti kao prvi svetski Broj 1, ujedno kao najmlađi teniser u istoriji koji će to učiniti. Alkaraz je bio slobodan u prvom kolu a onda je bez ikakvih problema eliminisao Nišioku i Dimitrova. Prvi ozbiljniji test biće mu danski teniser, a naš predlog je tačan broj setova. Verujemo da će meč biti dug i odlučen u tri seta. Za S3 kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Stefanos Cicipas – Tomi Pol – 1,UG- @ 2.45 u MaxBet

Grk ne može u potpunosti da bude zadovoljan sezonom koja se bliži kraju. Osvojio je samo dva turnira, jedan masters, onaj u Monte Karlu i na Majorci na travi. Bez titule je na betonu, pa evo šanse da to ostavri u Bersiju. Trenutno je 5. na ATP listi, a sezonu je započeo na 4. mestu. Do četvrtfinala ovde je izbacio Danile Evansa i Korentana Mutea. Nije imao mnogo komplikacija pošto nije izgubio nijedan set. Tomi Pol je izbacio Nadala u drugom kolu i to posle gubitka prvog seta. Špancu se to nije događalo mnogo puta u prebogatoj karijeri, pa je time i uspeh američkog tenisera veći. Ipak, treba reći da je Nadal prethodni meč odigrao još na US openu. Tomi Pol je na 31. mestu, nema titulu ove sezone, ali će godinu završiti na boljoj poziciji nego prethodnu. Radi se o teniseru u najboljim godina i možda je sledeća sezona njegova. Ovde predviđamo pobedu Cicipasa uz manji broj gemova od ponuđene granice koja je na 22,5. Za 1,UG- kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 14.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.