Tiket dana (petak, 04.11.2022)

Tiket dana

Pred nama je bogat fudbalski vikend, pretposlednji pred start Mundijala. Kvote koje smo predložili bile su važaće u trenutku pisanja teksta.

Darmštat – Hanover – 1,2+ @ 2.10 u Mozzartbet

Posle dva uzastopna remija vreme je da Darmštat pobedi i sačuva lidersku poziciju ispred Hamburgera. Ekipa iz gradića blizu Frankfurta igra odlično i neće biti iznenađenje ako se ponovo nađu u eliti, u kojoj su već igrali dve sezone 2016. i 2017. godine. Osim odličnih rezultata u Cvajti, Darmštat gura dobro i u DFB kupu iz koga je u drugom kolu izbacio Borusiju iz Menhengladbaha. Još uvek nisu poraženi na svom terenu mada su tri puta igrali nerešeno, uključujući i prethodni duel sa Kilom. Sada u Darmštat dolazi Hanover, ekipa sa krajnjeg severa ove zemlje. Od ispadanja iz Bundeslige u sezoni 2015/16 ovaj tim nikako da dođe u situaciju da se bori za povratak u društvo najboljih. Možda je to baš ova sezona u kojoj Hanover igra odlično i trenutno je na 5. poziciji sa pet bodova manje od vodećeg Darmštata. Čini nams e da je Hanover u padu forme kako se bliži pauza i ne verujemo da može da iznenadi Darmštat. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent iznosi 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Legija – Lehija – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

U odnosu na prošlu sezonu slavni poljski klub je mnogo bolji, ali teško da će uspeti da vrati titulu u svoje vitrine ukoliko se nešto drastičnije ne promeni. Tu pre svega mislimo na ekipu Rakova iz Čestohove koja igra sjajno i trenutno je na vrhu sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Legiju. Nije to nenadoknadiva razlika, pa ekipi iz Varšave preoste da pobede u dve preostale utakmice pre Mundijala, a onda se dobro spreme tokom pauze i na proleće krenu u poteru za Rakovom. U prestonicu, u premijernom meču 16. kola, stiže Lehija iz Gdanjska, tim koji ima dve vezane pobede iza sebe ali se i dalje nalazi u donjem delu tabele. Lehija je tek 15. mestu sa samo bodom više od prvog tima ispod crte, ali i jednom utakmicom manje odigranom. U Varšavi su im male šanse, Legija se konsolidovala i trebalo bi da pobedi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.70.

Arau – Iverdon – x2,2+ @ 1.92 u Mozzartbet

Velika borba će se voditi u švajcarskoj Čelendž ligi za dva prva mesta koja će na proleće voditi direktno u Super ligu. Pošto se elitni rang širi za dva kluba, tako će po prvi put dve ekipe iz druge lige direktno u prvu, a šansu će imati i trećeplasirana ekipa koja će ići u baraž, u kome će se sastati sa timom koji bude poslednji u Super ligi. Posle 14 odigranih kola pet ekipa u gornjem delu tabele nalazi se u samo pet bodova razlike, u vođstvu je Lozana Ouši sa 27, a sledi Iverdon sa bodom manje. Ovaj tim je prošle sezone ponovo zaigrao u drugoj ligi nakon nekliko godina pauze, a evo sada imaju lepu šansu da se nađu i u društvu najboljih. Iverdon igra odlično u poslednje vreme i ima četiri uzastopne pobede iza sebe uz čak 12 postignutih golova. Neće im biti lako na gostovanju kod Araua, tima koji je na volšeban način prošle sezone ostao bez plasmana u Super ligu. Arau igra mnogo slabije ove setzone, ali nije izgubio šanse da to što nije uradio proletos, uradi narednog proleća. Arau je sada 6. a zabrinjavajuće je da su već šest kola bez pobede. Za to vreme zabeležili su po tri poraza i remija. Ne verujemo da će Iverdon izgubiti na ovom gostovanju, a golova će sigurno biti. U prvom okršaju ova dva tima ove sezone bilo je 2:2, a sada je naš predlog x2,2+ sa koeficijentom koji iznosi 1.92 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.