VREME JE ZA VIKEND TIKET I VRHUNSKI DOBITAK: Meridian ti daje BONUS i predloge za kladjenje – prepiši i isprati top lige!

Voliš fudbal i online kladjenje? Na pravom si mestu – Meridian te vodi u novu avanturu!

Petak je stigao, a to znači samo jedno – fudbalski dani su pred nama! Ovog vikenda očekuju nas fantastični mečevi top liga, a ono što je podjednako važno jeste da vas u sportskoj kladionici Meridian čekaju najbolji uslovi za online kladjenje!

Širom Evrope vodi se velika bitka za bodove i što viši plasman na tabeli, a u Meridianu se vodi bitka za sjajne nagrade i bonuse!

Pa, hajde da krenemo redom: kako biste ovaj vikend pamtili do kraja života, najpre se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD, a onda…

Ostanite na istom mestu, jer vas tu čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, kao i sjajna ponuda za online kladjenje.

Iskoristite tipove koje vam predlažemo, dodajte još nekoliko interesantnih parova i stvorite sebi priliku da zaradite ozbiljan keš i sjajne nagrade!

U to ime, evo nekoliko predloga za kladjenje:

MANČESTER SITI – FULAM – 4+

Kvota: 1.75

Očekivalo se pre početka sezone da Mančester siti trči u dvoje trku za titulu u Premijer ligi, ali skoro niko nije mogao pretpostaviti da u stazi pored neće biti Liverpul nego Arsenal. “Tobdžije” imaju dva boda više od “Građana” i tim Pepa Gvardiole mora da se dokazuje iz sedmice u sedmicu kako ne bi zaostao. Ovog vikenda bi posao morao biti lagan jer na “Etihad” dolazi Fulham.

Siti ima niz od 12 pobeda protiv Fulama u svim takmičenjima, pa treba očekivati jedno odlično izdanje i sada. Fulam je pokazao zube svima i neće biti senzacija ako bar jednom zatresu mrežu protivnika što ide dodatno u prilog prognozi.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS TIKET!

ATALANTA – NAPOLI – 2

Kvota: 2.10

Atalanta ove sezone ne igra Evropu što im daje dosta više vremena da se spreme za mečeve u Seriji A. To se i vidi po rezultatima pošto trenutno zauzimaju drugo mesto. Pet bodova više od njih ima nezaustavljivi Napoli koji dolazi u Bergamo ovog vikenda. Spaleti je van svih očekivanja kreirao napadačku mašineriju koja se ne zaustavlja i potpuno im je svejedno da li se preko puta nalaze najbolji italijanski ili najbolji evropski klubovi.

U poslednjih pet mečeva je Atalanta tri puta pobedila. Jednom je bilo nerešeno i jednom je Napoli izašao kao bolji iz okršaja. Atalanta igra dopadljiv fudbal, ali Napoli je jednostavno klasa iznad u ovom momentu. Određeni problemi “Boginje” su se videli protiv Lacija i Udinezea, a protivnik je sada još bolji i opasniji.

HOFENHAJM – LAJPCIG – 2

Kvota: 2.35

Posle jako slabe forme u prvih mesec dana sezone, Lajpcig nije želeo da čeka. Dominiko Tedesko je dobio otkaz, a Marko roze je u veoma kratkom roku podigao tim. U Ligi šampiona je ispunjen cilj prolaskom u osminu finala, dok je na tom putu poražen i aktuelni prvak Evrope – Real Madrid. Sada putuju na gostovanje Hofenhajmu koji igra promenljivo i ima samo jednu pobedu u poslednjih šest mečeva u Bundesligi.

U poslednjih pet duela ova kluba, Lajpcig je slavio tri puta. Po jednom je bilo nerešeno i jednom je Hofenhajm slavio.

Cilj Lajpciga je da što pre nadoknadi izgubljene bodove iz avgusta i početka septembra. Igraju sve bolje kako vreme odmiče i trebali bi nadigrati objektivno slabiji Hofenhajm.

REGISTRUJ SE – PREUZMI POKLON TIKET!

Meridianov tiket dana:

Mančester siti – Fulam – 4+

Atalanta – Napoli – 2

Hofenhajm – Lajpcig – 2

Ukupna kvota: 8.64

NOVO U MERIDIANU: Odigraj najviše tiketa od 1. do 17. novembra i OSVOJI TELEVIZOR ZA SVETSKO PRVENSTVO! Meridian je ponovo organizovao veliko kladioničarsko takmičenje – cilj je odigrati najviše tiketa, a nagrade su 5 televizora i 200.000 DINARA BONUSA! Priključi se, pobedi i navijaj svetski!

BONUS VIDEO:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.