Tiket dana (subota, 05.11.2022)

Tiket dana

Još ova i naredna subota pa će vikend posle njih biti posvećen reprezentacijama i utakmicama na Mundijalu. Do tada se u potpunosti posvećujemo ligaškim nadmetanjima. Predložene kvote bile su važeće u trenutku sastavljanja tiketa.

Augzburg – Ajntraht – T22+ @ 1.67 u Meridianbet

Gosti iz Frankfurta napravili su veliki rezultat plasmanom u osminu finala Lige šampiona. Oni su u tom takmičenju bili debitanti ali su uspeli da se izbore u konkurenciji tri jake ekipe i da pobedom u LIsabonu protiv Spoertinga odu među 16 najboljih. Ovo su dani slavlja u gradu na Majni, Oliver Glasner je doneo trofej Lige Evrope prošle sezone i tako je Ajntraht bio peti nemački predstavnik u elitnom evropskom takmičenju, a sada je lestvica još malo podignuta. Evropa je ostavljena po strani, predstoje još tri meča pre pauze u prvenstvu i ”Orlovima” je bitno da se održe u gornjem delu tabele. U prošlom kolu su pomalo nesrećno poraženi od Dortmunda na svom terenu, u meču u kome su propustili nebrojeno mnogo prilika. Pokušaće u Augzburgu da nadoknade taj poraz, domaćin je u lošoj formi i nije pobedio na prethodnih pet utakmica. Pritom Augzburg igra mnogo bolje na strani, kao uostalom i Ajntraht, pa je naš predlog gost daje dva gola. Za T22+ koeficijent iznosi 1.67 u kladionici Meridianbet.

Volfsberger – Salcburg – 2,2+ @ 1.71 u Meridianbet

”Bikovi” nisu uspeli da prođu u nokaut fazu Lige šampiona, ali će na proleće igrati u Ligi Evrope. Nijeni to loše za ovu mladu ekipu, a pokazalo se da su Milan i Čelsi ipak kvalitetniji timovi u ovom trenutku. Previše je igrača poslednjih godina prodao tim iz Mocartovog grada da bi mogao da bude u potpunosti ravnopravan sa najjačim evropkim klubovima, ali to je , negde, i politika rukovodstva. Sada je vreme za austrijsku Bundesligu, ove sezone Salcburg nije tako ubedljiv i ima dostojnog rivala u ekipi Šturma iz Graca. Posle 14 odigranih kola Šturm zaostaje samo dva boda za Redbulovcima, a uspeo je i da nanese jedini prvenstveni poraz Salcburgu, doduše još u prvom kolu novog prvenstva. Ipak, ”Bikovi” nisu uspeli da pobede Šturm ni na svom terenu, što nam garantuje zanimljivu borbu u nastavku sezone, mnogo interesantniju nego prethodnih. Gostovanje u Volfsbergeru možda ne dolazi u dobrom momentu posle velikog emotivnog pražnjenja na San Siru gde su ubedljivo izgubili od Milana, ali ”Bikovi” moraju da dobiju ovaj meč ako žele da na pauzu odu kao lideri. Domaćin nije u formi, iza sebe imaju četiri uzastopna poraza i smeši im se i peti. Naš predlog je pobeda gostiju uz bar dva data gola. Za 2,2+ kvota je 1.71 u kladionici Meridianbet.

Blekburn – Hadersfild – 1 @ 1.87 u Meridianbet

Roversi su poraženi u Koventriju u vanrednom kolu pa im je Barnli pobegao za još tri boda. Važno je da su oni i dalje drugi, a i ta pozicija na kraju prvenstva donosi direktan prolaz u Premijer ligu. Do tog kraja Čempionšipa ima još mnogo, ali je potrebno pobeđivati u kontinuitetu i tako steći bodovnu zalihu i ne zavisiti na kraju od jednog slabog dana i eventulanog poraza. To su na najbolji način uradili prošle sezone Fulam i Bornmut, pa se tokom većeg dela proleća vodila borba samo za plej-of. Blekburn je bivši šampion Engleske, ali dugo već ne igra u eliti. Navijači se nadaju da bi ovo mogla biti sezona velikog povratka Roversa i sanjaju gostovanja Sitija, Arsenala, Čelsija i ostalih na Ivud Parku. Pre poraza u Koventiju Blekburn je imao seriju od četiri uzastopne pobede i sada žele da započnu novi pobedonosni niz, makar ga nastavili posle Mundijala. U goste im stiže Hadersfild, ”Terijeri” su prošle sezone igrali u finalu plej-ofa ali je Notingem forest bio uspešniji na Vembliju. Ove sezone im išta ne polazi za rukom pa su trenutno na poslednjem mestu na tabeli, a kada gostuju uzeli su dsamo dva boda na 7 utakmica. Neće ništa bolje biti ni posle ovog gostovanja, naš predlog je jedinica sa kvotom 1.87 u kladionici Meridianbet.

Sent Galen – Grashopers – T12+ @ 1.56 u Meridianbet

Čini nam se da su ove dve ekipe trenutno u najslabijoj formi u švajcarskoj Super ligi. Sent Galen se nekako i drži i pored loših rezultata u gornjoj polovini tabele, za razliku od komšija iz Ciriha koji su potonuli na dno. Nije Grashopers još uvek ugrožen, imaju iza sebe Vintertur i Cirih, ali ima još mnogo da se igra i ako ne poprave formu brzo će ih prestići i ova dva tima. Povoljna okolnost je da ove sezone nema ispadanja iz elite i da će samo poslednjeplasirani tim igrati baraž za opstanak sa trećim iz Čelendž lige. Sent Galen je bez pobed na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica, dok su ”Skakavci” pobedili jednom u tom intervalu. U prvom delu sezone Grashopers je slavio sa 3:2, kao i u poslednjem međusobnom okršaju u prethodnoj sezoni, takođe odigranom na Lecigrundu. Sada je domaćin Sent Galen i ponovo očekujte golove. Najsigurnije je igrati na golove domaćina, a za T12+ koeficijent je 1.56 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.