U MERIDIANU SI NA DOBITKU I PRE NEGO ŠTO TIKET “POZELENI”: Uplati prvi depozit i pokupi neviđeni BONUS!

Sportska kladionica Meridian časti sve one koji uplate prvi depozit – ne propusti priliku!

Svetsko prvenstvo u fudbalu se bliži i jasno je šta je glavna tema svih ljubitelja sporta, ali i onih koji to nisu – jer, znate kako kažu, kada se Mundijal približi – čitav svet stane!

E pa, sportska kladionica Meridian nema nameru da se zaustavi! Naprotiv, baš zbog Svetskog prvenstva donosi još bolje uslove za online kladjenje, kao i fantastičnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Dakle, Meridian sve novoregistrovane korisnike časti sa 2.000 RSD za online kladjenje, ali to nije sve! Ako ste se već registrovali, ne brinite – BONUS STIŽE I ZA VAS!

Najbolja kladionica u regionu rešila je da časti sve one koji uplate prvi depozit i odigraju tiket na meridianbet.rs.

Naime, svi igrači koji su se registrovali na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, počev od 01.10.2022. i koji su deponovali svoj novac stiču pravo na fantastičan poklon od 100% bonusa i 200 spinova za slot igru!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Dakle, uz samo nekoliko klikova – fantastičan bonus od 100% i 200 SPINOVA stiže na vašu adresu!

Bonus i spinovi uplaćuju se automatski sledećeg dana do 14h ili 24h od registracije, što znači da vrlo brzo dobijaš novu šansu da zavrtiš spinove i sastaviš novi tiket!

Vreme je za zabavu – uplati depozit u Meridianu i pokreni točak sreće!

NOVO U MERIDIANU: Odigraj najviše tiketa od 1. do 17. novembra i OSVOJI TELEVIZOR ZA SVETSKO PRVENSTVO! Meridian je ponovo organizovao veliko kladioničarsko takmičenje – cilj je odigrati najviše tiketa, a nagrade su 5 televizora i 200.000 DINARA BONUSA! Priključi se, pobedi i navijaj svetski!

BONUS VIDEO:

Prti Bee Gee & Meridian – Prvak sveta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.