Tiket za veče (subota, 05.11.2022)

tiket dana

Navikli smo na to da subotom uveče pregledamo ponudu u večernjim časovima. Evo šta nam je preostalo za večeras. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Anže – Lans – 2,2+ @ 2.00 u MaxBet

Gosti su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva u francuskoj Ligi 1. Prvi su pratioci šampiona iz Pariza ali se niko ne zanosi tima da mogu do titule. Za njih bi plasman u Ligu šampiona bio ravan osvajanju naslova, a navijači trenutno snivaju takve snove. Lans je vezao tri pobede bez primljenog gola, dok su u prethodnih sedam utakmica samo jednom vadili loptu iz mreže i to u minimalnom porazu u Lilu. Anže je u slobodnom padu, imaju pet uzastopnih poraza sa čak 12 primljenih golova. Sve govori da ovde dolazi dvojka uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 2.00 u MaxBet-u.

Ekscelzior – Herenven – GG3+ @ 1.88 u MaxBet

Utakmica u Roterdamu trebalo bi da bude efikasna. Herenven je, na veliko iznenađenje, na početku sezone igrao mečeve sa malo golova, ali je u poslednje vreme počeo da liči na onaj tim od ranije, tim koji uvek igra na gol više. Rezultati nisu sjajni, trenutno su na 8. mestu, ali smo i navikli da budu u sredini tabele, bliže vrhu. Ekscelzior ima samo jedan cilj, to je opstanak u Erediviziji, za sada su na solidnom 12. mestu, a bili i bolje plasirani da im je odbrana nešto bolja. Primili su čak 31 gol na 12 utakmica, a samo je poslednji Volendam primio više. Očekujte golove, barem tri ukupno i na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Bilefeld – Kajzerslautern -T12+ @ 2.65 u MaxBet

Arminija je i dalje na začelju tabele u Cvajti, što je traumatično za navijače tima koji je u dve prethodne sezone igrao u nemačkoj eliti. Možda je dobra vest to da je Arminija počela da igra mnogo bolje barem na svom terenu, pa je u Bilefeldu dobila tri od poslednje četiri utakmice. Sada im u goste dolazi Kajzerslautern, bivši nemački šampiona koji je mnogo godina proveo u trećoj ligi. Prošlog proleća su se vratili posle baraža i startovali su odlično. Kako prolazi vreme tako i oni malo padaju u formi, ali im i nije cilj da odmah napadnu Bundesligu. Zanimljivo je da su izgubili smao jednom u poslednjih 10 utakmica, ali su i pobedili samo dva puta, dok je sedam utakmica okončano bez pobednika. Kao rekorderi u broju remija nalaze se na 8. mestu na tabeli. Arminija nema izbora, mora da napadne ”kraljeve” i očekujemo da uspeju da daju dva gola. Ne znamo da li će to biti dovoljno za trijumf. Za T12+ kvota je 2.65 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici MaxBet iznosi 9.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.