VIKEND U ZNAKU FUDBALA I NAJVEĆIH BONUSA: Meridian donosi NAJVEČE KVOTE i vrhunsku ponudu za top lige!

Sportska kladionica Meridian i dalje pomera granice – nigde nećete naći veće kvote!

Ovog vikenda očekuju nas više nego uzbudljive fudbalske utakmice, top lige su u punom jeku i pre početka Svetskog prvenstva, samim tim i klupske pauze, moraju se iskoristiti sve pogodnosti i čari najvažnije sporedne stvari na svetu!

Dakle, top lige nam donose veliko fudbalsko uzbuđenje, a sportska kladionica Meridian nam donosi fantastičnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Ako se do sada niste informisali o sjajnim pogodnostima za online kladjenje, ne menjajte adresu, jer vam u narednim redovima donosimo sjajne novosti!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

To je dovoljno da započnete svoju avanturu na meridianbet.rs, a ukoliko se odlučite da najpre potrošite SPORT BONUS, evo i kako to možete da uradite:

TOTENHEM – LIVERPUL

Predlozi: 2 (3.15) X (3.70) 2 (2.25)

Totenhem je upao u blagu krizu krajem oktobra, ali dve spektakularne pobede protiv Bornmuta i Marseja vraćaju brod Antonija Kontea u mirnu luku. U Ligi šampiona su prošli dalje, a u Premijer ligi zaostaju pet bodova za vodećim Arsenalom. Da li su “Pevci” ekipa za najviše domete ili im ostaje “samo” borba za top 4, pokazaće se već ovog vikenda.

Sa druge strane, ako želi da bude deo Lige šampiona naredne sezone, Liverpul se ne sme vratiti iz Londona praznih džepova. Objektivno gledano, po prikazanom do sada, biće iznenađenje ako Arsenal i Mančester siti ne budu u top 4, što znači da će ostale dve karte za elitu da se dele između Totenhema, Čelsija, Mančester junajteda i Liverpula. “Pevci” imaju 10 bodova više od Klopovih izabranika i ako ta brojka kojim slučajem ode na 13, Salahu i drugovima predstoji penjanje na “Mont Everest”.

Međusobni skor u poslednjih pet mečeva: tri pobede Liverpula i dva remija, a kako će se završiti novi susret – ostaje da vidimo.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

JUVENTUS – INTER

Predlozi:  1 (3.10) X (2.35) 2 (2.45)

Malo ko je mogao zamisliti da će Juventus igrati jednu od najgorih sezona u poslednjih deset godina. Svi su sa oduševljenjem dočekali povratak Masimilijana Alegrija pre 18 mjeseci, ali ova “Stara dama” i ona iz njegovog prvog mandata nemaju nikakve zajedničke karakteristike. Ipak, treba biti pošten pa reći da je van stroja dvocifren broj igrača uključujući Pola Pogbu, Anhela di Mariju i Dušana Vlahovića. Mada, poslednje informacije koje su o srpskom napadaču stigle – ulivaju nadu navijačima Juventusa da bi uskoro mogli da ga vide na terenu.

Pre mesec dana se u svim italijanskim medijima moglo pročitati da Simeone Inzagi radi na određeno vreme. Kriza u koju je upao njegov tim je izgledala kao nešto što bivši trener Lacija ne može rešiti, međutim svi oni koji su tako mislili bili su u zabludi. U direktnim duelima sa Barselonom, Neroazuri su poslali Katalonce u Ligu Evrope, a sebi bukirali mesto u osmini finala Lige šampiona. U Seriji A imaju četiri pobede u nizu i u odličnom raspoloženju dočekuju “Derbi Italije”.

U poslednjih pet utakmica videli smo tri nerešena ishoda, po jednom su pobedili Juventus i Inter. Uz fantastične kvote u Meridianu – usudite se i vi da prognozirate!

BONUS KVOTE – Ukoliko ste na tiketu izabrali tri opklade, imate pravo da dodate i jednu opkladu sa uvećanom kvotom iz ponude Bonus kvote 3+1. Evo nekih predloga:

Augzburg – Ajntraht 1 (4.25) X (4.05) 2 (1.85)

Real Valjadolid – Elče 1 (1.85) X (3.75) 2 (4.35)

Anži – Lens 1 (4.65) X (4.00) 2 (1.80)

*Napomena: kvote su podložne promenama.

NOVO U MERIDIANU: Odigraj najviše tiketa od 1. do 17. novembra i OSVOJI TELEVIZOR ZA SVETSKO PRVENSTVO! Meridian je ponovo organizovao veliko kladioničarsko takmičenje – cilj je odigrati najviše tiketa, a nagrade su 5 televizora i 200.000 DINARA BONUSA! Priključi se, pobedi i navijaj svetski!

BONUS VIDEO:

Prti Bee Gee & Meridian – Prvak sveta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.