Tiket dana (četvrtak, 10.11.2022)

Tiket dana

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje u odnosu na utorak i sredu, ali ponovo ima dosta zanimljivih mečeva.
Za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanske Serije A, španske La Lige, ali i engleskog Liga Kupa.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Lacio – Monca – 4+ @ 2.95 u Maxbet

Prvi duel koji smo za vas ovog puta analizirali u dnevnom tiketu se igra na stadionu “Olimpiko” gde će fudbaleri Lacija ugostiti Moncu.
Lacijali su u prošlom kolu i pored činjenice da su na tom susretu nastupili bez Sergej Milinković-Savića i Ćira Imobilea uspeli da slave u gradskom derbiju protiv Rome, a taj duel je završen rezultatom 0:1, nakon čega su Lacijali dospeli na treće mesto na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Milan, koji ruku na srce ima i meč više.
U goste im dolazi Monca koja je u prošlom kolu ostvarila veoma važan trijumf na domaćem terenu protiv Verone, a taj duel je završen rezultatom 2:0 nakon čega se klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
Nije se do sada novajlija u ligi proslavio na gostovanjima, pošto je Monca na šest odigranih susreta van svog terena doživela čak četiri poraza, uz jedan trijumf i jedan remi.
To bi po našem mišljenju morao da iskoristi Lacio koji će za ovaj duel biti jači za SMS-a i Imobilea, pa se jedinica ne sme dovesti u pitanje, a vrlo je moguće i da nam ovaj duel na “Olimpiku” donese dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.95.

Rajo Valjekano – Selta – 1 @ 2.25 u Maxbet

Rajo Valjekano u poslednje vreme pruža fantastične partije u španskom prvenstvu, a utisak je da smo to najbolje mogli da vidimo i na meču prošlog kola, kada je ekipa iz Valjekasa uspela da nanese Realu prvi poraz u šampionatu, u jednom sjajnom duelu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Trenutno se Falkao i drugari nalaze na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Osasunu, pa ukoliko Rajo nastavi sa odličnim partijama, vrlo lako se može desiti da se ova ekipa umeša u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Što se tiče Selte, vrlo loše ekipa iz Viga igra u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, a trenutno je situacija takva da se ovaj tim nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je tim iz Viga ponovo odigrao jedan loš meč i to pred svojim navijačima, kada je Osasuna slavila rezultatom 1:2.
Na poslednjih pet susreta osamnaestoplasirani tim na tabeli je bez trijumfa, a u tom periodu je Selta doživela čak četiri poraza uz jedan remi.
Mišljenja smo da če Rajo Valjekano koji u sjajnom raspoloženju dočekuje ovaj meč iskoristiti katastrofalne partije Selte u poslednje vreme i slaviti na ovom susretu, za šta je Maxbet odredio kvotu 2.25.

Mančester Junajted – Aston Vila – 1 @ 1.65 u Maxbet

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz engleskog Liga Kupa, gde će Mančester Junajted na svom terenu ugostiti Aston Vilu.
Ono što je veoma zanimljivo je podatak da su se ova dva tima pre samo nekoliko dana sastala u engleskom prvenstvu, kada je Vila na svom terenu pomalo i iznenađujuće slavila rezultatom 3:1.
U ovom trenutku se Junajted nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, koji je takođe izgubio u prošlom kolu, ali ono što nije dobra stvar je da se Brajton opasno približio i trenutno ima samo dva boda manje od Junajteda, a na sve to “đavolima” za vikend predstoji veoma teško gostovanje kod Fulama.
Aston Vila sa druge strane za primarni cilj ove sezone ima opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se tim sa “Vila Parka” nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja.
Kao što smo već napomenuli, u prošlom kolu je tim iz Birmingema odigrao jedan sjajan meč i na svom terenu savladao Mančester Junajted, ali ono što je veliki problem Aston Vile ove sezone su bez ikakve sumnje mečevi na strani gde je do sada ovaj tim na sedam odigranih mečeva doživeo čak pet poraza, uz dva remija.
Sve to bi mogao i morao da iskoristi Junajted i donekle se iskupi svojim najvernijim navijačima za poraz prošlog vikenda, pa vam toplo preporučujemo da ovde probate sa jedinicom koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Maxbet iznosi 10.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.