Tiket dana (ponedeljak, 14.11.2022)

Tiket dana

U ponedeljak je poprilično siromašna ponuda za klađenje, a to će po svemu sudeći biti slučaj do kraja ove sedmice, i početka Svetskog prvenstva u Kataru.
Za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz najkvalitetnijeg ranga grčkog i rumunskog fudbala, ali i jedan duel francuske treće lige.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

OFI Krit – Levadijakos – 1 @ 1.88 u Maxbet

Prvi meč u tiketu za ponedeljak nam dolazi iz grčke lige, a za vas smo ovog puta pripremili susret sa Krita gde će OFI dočekati Levadijakos.
Domaćin se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da tim sa Krita naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
Do sada je OFI odigrao dvanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala i ostvario samo jedan trijumf, četiri remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je “fenjeraš” poražen na gostovanju kod AEK-a koji igra sjajno ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
U goste im ovog puta dolazi Levadijakos koji takođe ima dosta problema ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je trinaesto mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i OFI kod koga pretposlednji tim na tabeli gostuje u ovom kolu.
Do sada je ova simpatična ekipa ostvarila jedan trijumf, četiri remija i sedam poraza, a u prošlom kolu je Levadijakos pružio dobar otpor Olimpijakosu, ali je ipak aktuelni šampion Grčke slavio na tom duelu sa 0:1.
Biće ovo idealna prilika da OFI zabeleži svoju drugu pobedu u šampionatu i tako se pomakne sa dna tabela, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.88.

Botošani – Hermanštad – 3+ @ 2.90 u Maxbet

Drugi duel u tiketu za ponedeljak nam dolazi iz rumunske lige gde će Botošani na svom terenu ugostiti Hermanštad.
Nakon šesnaest odigranih mečeva Botošani se nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i utisak je da ukoliko ova ekipa nastavi sa ovakvim partijama, ne gine joj borba za opstanak.
U poslednja tri kola Botošani ne zna za trijumf, a u tom periodu je dvanestoplasirani tim na tabeli dva puta remizirao uz jedan poraz i to u prošlom kolu na svom terenu protiv Voluntarija kada je bilo 0:1.
Što se tiče Hermanštada, deluje da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovljstvo, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirana ekipa FCSB-a, a poznato je da prvih šest pozicija na kraju šampionata donose plasman u doigravanje, što je kako vreme prolazi postao primarni cilj Hermanštada.
U prošlom kolu je ova ekipa mimo svih očekivanja doživela poraz na svom terenu od Čindije, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju partije na strani do sada je petoplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva na strani i doživeo samo jedan poraz, uz tri trijumfa i četiri remija.
I jedna i druga ekipa će učiniti sve da u ovom poslednjem kolu pred Mundijal dođe do trijumfa, a to nam potencijalno može doneti dosta golova, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.90.

Nansi – Sedan – 1 @ 1.90 u Maxbet

Usled poprilično loše ponude, za vas smo ovog puta bili prinuđeni da analiziramo i jedan meč francuske treće lige, i to duel između Nansija i Sedana.
Osim Konkarnoa koji se odvojio na čelu tabele, bodovna razlika u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala nikad nije bila manja, pa tako primera radi drugoplasirani drugoplasirani Martik ima samo četiri boda manjka u odnosu na jedanaestoplasirani Nansi, koji čak ima i meč manje, pa bi eventualnim trijumfom domaćin ovog susreta sa jedanaeste skočio na treću poziciju.
Do sada je nekadašnji drugoligaš, ali i prvoligaš, odigrao jedanaest mečeva u prvenstvu i ostvario tri trijumfa, četiri remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa nažalost poražena na gostovanju kod Viljefranša, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U goste Nansiju u ovom kolu dolazi Sedan koji ima baš dosta problema ove sezone o čemu najbolje svedoči i trenutno četrnaesto mesto na tabeli, ruku na srce uz samo dva boda manjka u odnosu na Nansi kod koga dolaze u goste.
U prošlom kolu je Sedan doživeo poraz nakon nekoliko veoma dobrih mečeva, i to na svom terenu protiv prvoplasiranog Konkarnoa, kada je bilo 1:3.
Na gostovanjima je do sada ova ekipa odigrala šest mečeva i doživela samo jedan poraz, uz dva trijumfa i tri remija.
I pored toga što Sedan igra sjajno na strani, mišljenja smo da će Nansi koji je na papiru kvalitetniji rival doći do trijumfa na ovom meču, koji će ovoj ekipi doneti veliki napredak na tabeli, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.90.

Ukupna kvota u kladionici Maxbet na tiketu za ponedeljak iznosi 10.36.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.