Tiket dana (petak, 18.11.2022)

Tiket dana

Brojimo sitno do početka Mundijala i nije čudo što je ponuda ovog petka dosta slaba. Ipak, igra se u nekoliko liga, u pitanju su druge ili treće lige pa smo od toga sklopili ovaj tiket. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Portsmut – Derbi Kaunti – T22+ @ 2.80 u Mozzartbet

Meč na Fraton parku je derbi kola u engleskoj Ligi 1. Sve dok traje Mundijal ova liga će biti najjače takmičenje na Ostrvu s obzirom da se pored Premijer lige ne igra ni Čempionšip. Portsmut je u prethodna tri kola igrao nerešeno a rezultat je uvek bio isti 1:1, protiv Oksforda i Šruzberija na domaćem terenu i Morkamba na strani. To nisu rivali protiv kojih bi tim koji se bori za viši rang bio zadovoljan bodom, pa se može slobodno reći da je Portsmut izgubio šest bodova u ovom delu prvenstva. Derbi je morao da napusti Čempionšip pre svega zbog finansijskih problema i sada se malo konsolidovao i planira bzi povratak u drugu ligu. ”Ovnovi” su trenutno šesti sa 28 bodova, koliko ima i Portsmut ispred njih, samo sa utakmicom manje. Kaunti je imao obavezu da igra u FA kupu u utorak i ubedljivo je slavio protiv Torkija sa 5:0, posle 2:2 u prvom meču. To je dokaz da su u dobroj formi, a u prethodna četiri prvenstvena kola imaju dve pobede i dva remija. Čini nam se da su gosti u boljem momentumu i da bi mogli dva puta da pogode mrežu Portsmuta. Za T22+ kvota je 2.80 u kladionici Mozzartbet.

Ajndhoven – Telstar – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Seriju teških mečeva ekipa iz Ajndhovena trebalo bi da okonča ovom utakmicom. Posle duela sa Cvoleom, Heraklesom, Jong PSV-om, meč sa Telstarom deluje kao odmor, ali samo na prvi pogled. Ovaj tim je u dobroj formi i nije poražen od polovine septembra. Od neuspeha protiv Heraklesa Telstar je nanizao devet utakmica bez poraza, osam u Erstediviziji i jedne u Kupu. To se nije odrazilo previše na tabelu, pa je ovaj tim tek na 12. mestu sa 19 bodova iz 15 utakmica. Glavni razlog je veliki broj nerešenih rezultata, čak sedam, pored po 4 pobede i poraza. Ajndhoven je 4. ima osam bodova manje od vodećeg Heraklesa, a pošto dve prvoplasirane ekipe idu u Erediviziju njihova meta je drugoplasirani Cvole sa šest bodova više. Čudno je da na utakmicama Telstara ne pada mnogo golova, što baš i nije specifično za Drugu holandsku ligu, pa su oni dali 15 golova na isto toliko mečeva. Po tome su efikasniji samo od Jong Utrehta i Helmonda. Domaćin je favorit i trebalo bi da prekine niz nepobedivosti gosta. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.05.

Ksamaks – Vil – GG3+ @ 1.70 u Mozzartbet

Iskusni kladioci reći će vam da bežite od utakmica u kojima se sastaju lider i poslednjeplasirani tim iz neke lige. Upravo je to slučaj u meču švajcarske Čelendž lige u kome se u Nojšatelu sastaju poslednji Ksamaks i prvoplasirani Vil. I pored toga što su poslednji sa samo 11 osvojenih bodova, fudbaleri Ksamaksa su vezali pet utakmica bez poraza, nakon četiri remija stigla je i pobeda nad Lozanom Ouši u prošlom kolu. Ksamaks je počeo očajno, nanizali su sedam poraza na startu, a u prvih devet osvojili su samo jedan bod. U narednih sedam osvojili su 10, što je sasvim zadovoljavajuće i uhvatili su barem priključak sa timovima iz donjeg dela tabele. Vil je posle tri vezane pobede preuzeo prvo mesto na tabeli a u trijumfima nad Šafhauzenom, Tunom i Arauom dali su čak 13 golova. Plasman u elitu, tačnije povratak u istu je još daleko, ali je povoljna okolnost da će ove sezone dve prvoplasirane ekipe u Super ligu, a treća u baraž, pošto se elita širi za dva kluba. Ovde su golovi najrealniji, a trebalo bi da ih bude barem tri ukupno. Verujemo i da će oba tima naći put do mreže rivala. Za GG3+ kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.