Želiš vrhunsku dozu zabave? REGISTRUJ SE i preuzmi 2.000 DINARA BONUSA + 200 SPINOVA!

Meridian je pripremio jedinstveno iznenađenje za novajlije! Osvoji fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u trenutku REGISTRACIJE!

Ukoliko uživate u magičnom svetu sportskog klađenja i zabavljate se uz slot/live dealer igre, jasno je da treba da posetite Meridian. Još uvek nemate kreiran korisnički nalog? Sada je pravi trenutak za to!

Odmah nakon registracije na vaš nalog će biti uplaćen magičan bonus! Proces registracije je veoma lak, a potrebno je samo da ispratite naredna tri koraka:

  1. Posetite sajt meridianbet.rs
  2. Kliknete na polje registracija
  3. Popunite registracionu formu

Vrhunska zabava počenje odmah nakon registracije! Na vaš nalog će biti uplaćeno 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na super popularnoj slot igri Maya’s Treasure!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Nije potrebno ni da deponujete sredstva na vaš korisnički nalog, možete se zabaviti i pre toga!

Bonus novac za sportsko klađenje je potrebno da iskoristite u roku od 24 ČASA od trenutka registracije!

Sportska ponuda je izuzetno bogata i ovog petka! Očekuju vas završni mečevi crvene grupe mastersa u Torinu! Novak Đoković izlazi na teren, a protivnik mu je Danil Medvedev koji je gladan pobeda. Istog dana očekuje nas duel Stefanosa Cicipasa i još jednog Rusa, Andreja Rubljova!

Ni danas dan neće moći da prođe bez najbolje evropske košarke. Najzanimljiviji meč nas očekuje u Beogradu gde će Partizan pokušati da sruši „ponos Izraela“ u grotlu Štark Arene!

Dobijeni bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon odigranog tiketa, zavrtite kolone slota Maya’s Treasure i uživajte u vrhunskoj avanturi!

Poseti Meridian i preuzmi dozu ČAROBNIH BONUSA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.