Ekskluzivno za vreme trajanja Mundijala u Kataru – Tipster kup na Klađenje.rs!

tipster kup na kladjenje.rs

Svetsko prvenstvo u fudbalu već izaziva mnogo uzbuđenja kod ljubitelja sportskog klađenja koji su nestrpljivi da počnu sa tipovanjem na svoje favorite. Postoji mnogo načina za klađenje na utakmice Svetskog prvenstva ali je sve popularnije i učešće u onlajn takmičenjima tipsera.

Klađenje.rs organizuje Tipster Kup sa ukupnim nagradnim fondom od 3 200 evra u freebetovima u kladionici Mozzart. Takmičenje je podeljeno u 5 rundi, svaka runda ima nagradni fond od 470 evra za besplatno klađenje, a najuspešniji učesnik u svakoj rundi dobija 170 evra.

Takmičari pogađaju ishode utakmica na Mundijalu, tačan rezultat, pobednika duela ili razliku u golovima. Učesnik koji bude imao najviše pogođenih ishoda, i sakupi najviše poena, pobeđuje u takmičenju. Inače, takmičenja tipstera mogu biti veoma zabavna i nude odličnu priliku da testirate svoje poznavanje fudbala i uporedite ga sa drugim ljubiteljima najpopularnijeg sporta. Dakle, ako želite dodatnu dozu adrenalina pred mečeve u Kataru, razmislite o učešću u Tipster Kupu na sajtu KLAĐENJE.RS.

Napominjemo da je učešće POTPUNO BESPLATNO, a podrobnije informacije potražite na Tipster Kup – Svetsko Prvenstvo 2022.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.