DEPONUJ I PREUZMI NEVIĐEN POKLON: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!

Meridian poklanja vrhunsku dozu bonusa na prvi depozit! Uplati novac na korisnički nalog i pokupi do 10.000 DINARA bonusa na sportsko klađenje i 200 spinova!

Ako ste novaljija u svetu sportskog klađenja i slot igara, i još uvek niste odabrali mesto na kojem treba da otpočnete avanturu, predlažemo vam Meridian!

Ekskluzivno možete preuzeti fantastičnu dozu bonusa čim se registrujete. Na vaš nalog će biti uplaćeno 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure.

Mislili ste da je to sve? Varate se, jer Meridian donosi bonuse i prilikom uplate PRVOG DEPOZITA! Ako na svoj korisnički nalog uplatite 500 DINARA ili više od toga, osvojićete 100% SPORT BONUSA i 200 SPINOVA na slot igri Pirates Power!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE!

Na ovaj način možete osvojiti i do 10.000 DINARA BONUSA!

Iskoristite bonus u danu uplatePRVOG DEPOZITA! Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više!

Danas nas očekuje spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u fudbalu, a odmah zatim sledi prvi meč. Tradicionalno, šampionat otvara selekcija domaćina. Katar će dočkati selekciju Ekvadora. Očekuje se neizvestan meč, predlažemo da stavite vaš tip na tiket!

I ljubitelje tenisa čeka vrhunski spektakl! Danas će se održati finale završnog mastersa u Torinu!

Nakon što sastavite tiket, pridružite se gusarima u poteri za blagom i odigrate poklon spinove na slotu Pirates Power.

Ne propustite savršenu zabavu i ovog vikenda, ekskluzivno u Meridianu!

4 Comments

  1. Oko mene odavno svi vec imaju nalog u meridianu jer ova kladionica konstantno deli dobre bonuse.Dugo igram u meridianu,i tako ce i ostati

  2. Jedina kladionica od koje sam zaista i dobio bonus i besplatne spinove prvo bez ikakve uplate ,a posle jos bonus i na prvu uplatu.i to sam dobio 5000din na uplacenih 5000,najjaci su ,to je sigurno

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.