Tiket dana (nedelja, 20.11.2022)

Tiket dana

Stigao je i dan početka Mundijala u Kataru. Istina, danas će se igrati samo jedan meč, pa prava uzbuđenja kreću od ponedeljka. Da pogledamo šta nam je još u ponudi pored utakmice Katar – Ekvador. Kvote se mogu menjati kasnije.

Dordreht – Viljem II – 2,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Gosti iz Tilburga polako gube korak sa vodećim ekipama u holandskoj drugoj ligi i ako budu želeli da se vrate u Erediviziju moraće to da urade preko napornog plej-ofa. Trenutno Viljem nije u najboljoj formi, u poslednjih sedam kola upisali su samo dve pobede a iz dva prethodna kola prihodovali su samo jedan bod. Ipak, mora se priznati da na strani igraju dosta dobro, na tri poslednja su dva puta pobedili i jednom remizirali pa su apsolutni favoriti u Dordrehtu. Domaći tim je tek na 18. mestu, doduše ima jednu utakmicu manje, ali je već sada jasno da nemaju ama baš nikakve ambicije do kraja sezone pošto neće ispasti niko. Ni u prethodnim sezonama Dordreht se nije isticao nekim rezultatima vrednim pažnje i sumnjamo da imaju neke šanse protiv Viljema, pogotovo nakon serije od četiri meča bez pobede sa samo jednim osvojenim bodom. Naš predlog je dvojka uz bar dva pogotka gostiju. Za 2,2+ kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Santander – Burgos – x2,0-2 @ 1.97 u Mozzartbet

Rasing je nekada igrao u španskoj eliti ali se ovaj klub kasnije strmoglavio do treće lige. Sada se vratio, za početak, u Segundu gde posle 15 kola sa 18 bodova zauzima 14. mesto. Ambicije nisu megalomanske u povratničkoj sezoni, opstanak je sasvim zadovoljavajući epilog, a zanimljivo je da igraju mnogo bolje u gostima nego na svom terenu. Sa gostovanja su doneli 11 bodova dok su kući osvojili samo 7. Posebno je zabrinjavajuća efikasnost na svom stadionu, pa su na sedam utakmica dali samo tri gola. Burgos je od prošle sezone u Segundi, prvenstvo su završili u sredini tabele, a sada su u samom vrhu, na deobi drugog mesta sa Las Palmasom. Vodeći Alaves imao je tri boda pred 16. kolo, a da nisu u prošlom kolu izgubili kući od Tenerifa sada bi bili lideri. No, nije to ništa što se ne može nadoknaditi, ali im je zato neophodno da se već u Santanderu vrate na pobednički kolosek. Burgos je na sedam gostovanja primio samo dva gola, pa je jasno da u duelu sa Rasingom ne treba očekivati goleadu. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj pogodaka. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.97.

Vaduz – Lozana – T22+ @ 1.85 u Mozzartbet

Svi su mislili da će Lozana lako izboriti povratak u švajcarsku elitu ali to neće biti tako. Istina ove sezone će dve prvoplasirane ekipe u Super ligu, a šansu će imati i trećeplasirani tim preko baraža. To je šansa koju Lozana ne sme da ispusti mada je sada na 4. mestu sa šest bodova manje od vodećeg dvojca koji čine Lozana Ouši i Vil. Trijumf u glavnom gradu Lihtenštajna doveo bi ih na treće mesto i spustio bi zaostatak za vodećim na samo tri boda na kolo pre kraja jesenjeg dela sezone. U poslednjoj utakmici u 2022. godini Lozana igra sa Arauom i imaće priliku za još jednu trojku. Vaduz je na pretposlednjem mestu sa 13 bodova, samo jednim više od poslednjeg Ksamaksa. Isklučivi zadatak je da izbegnu poslednje mesto i baraž za opstanak u Čelendž ligi, a za nešto više moraće da pričekaju. Imali su napornu jesen jer su igrali u grupnoj fazi Lige konferencija kao predstavnik Lihtenštajna. Bili su u grupi sa AZ Alkmarom, ukrajinskim Dnjiprom i Apolonom a završili su takmičenja se dva osvojena boda. U domaćoj ligi su pobedili samo dva puta ove sezone, a u prvom odmeravanju snaga sa Lozanom izgubili su sa 3:1. Gosti su veliki favoriti ali nam je sigurnije igrati na golove. Za igru gost daje dva gola T22+ koeficijent iznosi 1.85 u kladionici Mozzarbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.