ORLOVI, SADA JE VREME! Uzdignute glave protiv Švajcarske, pa sve do “Boginje” – iskoristi najveću kvotu na svetu!

Meridian i dalje veruje – podrži i ti Srbiju!

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da ostvare pobedu protiv Kameruna u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva, dodatno su zakomplikovali put do osmine finala, ali ono što nas posebno može radovati jeste da vera i entuzijazam ne popuštaju!

Neće biti lako, u narednom meču Srbija igra protiv Švajcarske, protiv koje tražimo malu “osvetu” za poraz na prethodnom šampionatu, sve oči su uprte u “Orlove”, ali znate kako kažu – oni su najbolji kada je to najpotrebnije!

I zato je vreme za veliku podršku!

Kvota na pobedu Srbije u ovom meču je 2.60 – ovo je najveća kvota na svetu i pravo je vreme da je iskoristite!

Ukoliko još uvek nemate otvore nalog, registrujte se na sajtu meridianbet.rs jer tim povodom dobijate i 2.000 DINARA bez uslova! Bonus novac je odmah spreman za korišćenje, pa eto prilike da sastavite jedan patriotski tiket.

„Orlovi“ su prvi meč izgubili od Brazila (2:0), a potom su odigrali nerešeno sa Kameruncima (3:3). U petak je dan „D“ za našu reprezentaciju, kojoj je u trećem kolu neophodna pobeda. Ako vas još uvek drži osećaj koji je čitavom nacijom vladao uoči starta šampionata i verujete da naš tim može daleko da dogura u Kataru imamo još jedno važno obaveštenje.

U Meridianu je kvota da Srbija osvaja Svetsko prvenstvo najveća na svetu – 300!

Pružite podršku našem timu sada kada je najpotrebnije – iskoristite vrhunsku ponudu u Meridianu i najveće kvote na svetu!

7 Comments

  1. Moraju protiv Švajacrske da odigraju najbolju utakmicu na prvenstvu, ne smeju ništa da prepuste slučaju a što se tiče kvote, dodatno ću je pojačati sa golovima

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.