VREME JE ZA PATRIOTSKI TIKET: Podrži Srbiju u meču odluke, pogodi najveću kvotu i osvoji BRUTALNE NAGRADE!

Sportska kladionica Meridian ponovo časti!

Svetsko prvenstvo je uveliko u toku, bliži se treća runda nokaut faze, a u njoj reprezentacija Srbije igra protiv starog dužnika – Švajcarske!

“Orlovi” su, posebno nakon remija sa Kamerunom, silno motivisani da dođu do tri boda i ostanu u igri za plasman u osminu finala, a na tom putu ih možeš podržati i ti.

Kako? Tako što ćeš sastaviti PATRIOTSKI TIKET u Meridianu – iskoristi kvotu 2.60 na pobedu Srbije nad Švajcarskom i uključi se u novu ludu avanturu u najboljoj kladionici u regionu!

Sportska kladionica Meridian razvila je novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU koje ti donosi nagrade poput MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje!

Šta treba da uradiš?

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.