Tiket dana (sreda, 30.11.2022)

Tiket dana

U još dve grupe okončaće se prvi faza takmičenja na Mundijalu u Kataru. Pored Francuske, koja je sigurno u osmini finala, saznačemo još tri selekcije koje e igrati u nokaut fazi. Kvote koje su u tiketu bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Tunis – Francuska – 2,2+ @ 1.83 u MaxBet

Čudo bi trebalo da se dogodi pa da se Tunis nađe u osmini finala na ovom Svetskom prvenstvu. To čudo trebalo di da se dogodi u tri faze, prva je pobeda ”Orlova Kartagine” nad aktuelnim svetskim prvacima, onda da to bude bar sa dva razlike, a onda i da danska pobedi Australiju sa manjom gol razlikom nego oni Francusku. Priznaćete, to je epilog iz SF filmova. Svoju šansu Tunižani su propustili u meču sa Australijom. Odigrali su dobro protiv Danske, osvojili važan bod i kada je to trebalo da kapitalizuju protiv ”Kengura”, dođiveli su minimalan poraz. Na stranu to što su im Francuzi učinili uslugu i pobedili oba rivala iz grupe, jer su i oni morali nekog da savladaju, ili makar da daju neki gol. Bez obzira na podatak da ”Trikolori” imaju maksimalan broj bodova i da će u nokaut fazu sa prvog mesta, meč će imat svoju draž, pre svega u činjenici da ogroman broj Tunižana živi u Francuskoj, a ova zemlja je bila francuski protektorat sve tako do kraja pedesetih godina prošlog veka. Čak je francuski drugi jezik u Tunisu, posle arapskog. Didije Dašan će možda odmoriti nekog iz startne postave, ali je Francuska favorit ma u kom sastavu da izađe na teren. Uz dvojku očekujemo da strašni francuski napada postigne barem dva gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Saudijska Arabija – Meksiko – GG3+ @ 2.15 u MaxBet

Svakako su Saudijsci prikazali više od Meksikanaca u prva dva kola. Čak i kada su poraženi od Poljske ostavili su odličan utisak. Šta tek reći o pobedi nad Argentinom, jednoj od najvećih senzacija u nekoliko prethodnih Mundijala. Ipak, to će malo značiti arapskoj selekciji ako izgube od Meksika pošto će u tom slučaju okončati svoj nastup na Svetskom prvenstvu, a ta pobeda nad ”Gaučosima” postala bi Pirova. ”Sombrerosi” su još bez postignutog gola i to je nešto što mora da zabrine selektora Herarda Martina. Iako u napadu imaju Lozana, Himeneza, Vegu i ostale, Meksikanci skoro da nisu napravili šansu u mečevima sa Poljskom i Argentinom, a kamoli da su dali gol. Protiv Saudijaca moraju da pobede, a verovatno će morati i sa bar dva razlike da bi bili sigurno u drugoj fazi koja im nije izmicala na prethidnih sedam Mundijala. Ova selekcija je po pravilu svaki put odlazila u osminu finala i tu završavala svoj put. Za ”sinove pustuinje” jedan bod bi bio dovoljan u slučaju pobede Poljske nad Argentinom ili pobede Gaučosa sa najmanje dva gola razlike. U ostalim opcijama morali bi da pobede Meksiko za jedno od prva dva mesta. Uglavnom, ne vereujemo da će timovi igrati zatvoreno, bod ne garantuje ništa, posebno meksiku, pa je naš predlog igra na golove. Trebalo bi da ih bude na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Poljska – Argentina – 2,0-3 @ 1.98 u MaxBet

Šok sa starta Mundijala Argentinci su brzo preboleli i pobedili su Meksiko u drugom kolu. Naravno, nikome od navijača argentinske selekcije, a takvih je mnogo u svim krajevima sveta, nije jasno kako se moglo dogoditi da izgube od Saudijske Arabije u prvom kolu i tako dovedu u pitanje svoj plasman u nokaut fazu. Lionel Mesi je morao da uzme sve u svoje ruke i sjajnim golom protiv Meksika pogura svoj tim do prve pobede i tako ostavi sebi šansu da dođe do jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri. Daleko su Gaučosi još od druge faze, a kamoli od finala Mundijala, ali se sigurno lakše diše posle trijumfa nad nezgodnim Meksikancima. S druge strane terena biće Poljaci, selekcija koja je odlično prošla posle dva kola, ali još uvek nije siguran u svoj plasman dalje. Četiri osvojena boda u duelima sa Meksikom i Saudijskom Arabijom biće malo ako izgube protiv Argentine, a pogotovo ako to bude sa dva ili više golova razlike.Ukoliko poraz bude minimalan postoji mogućnost da i na taj način budu drugi na kraju, ali je uslov da Saudijsci ne pobede Meksiko, ali i da Meksikanci ne slave sa tri ili više golova razlike protiv arapske reprezentacije. Naravno da Leva i društvo neće igrati na poraz, ali će im u podsvesti biti i ta činjenica da ih minimalni neuspeh može odvesti u drugi krug. Naš predlog je pobeda Argentine ali ne uz goleadu, pa za 2,0-3 koeficijent iznosi 1.98 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.79.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (sreda, 30.11.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.