Tiket dana (četvrtak, 01.12.2022)

Tiket dana

Početak decembra obeležiće finiš Mundijala u Kataru, prave borbe tek slede u nokaut fazi, ali priznajemo da jedva čekamo nastavak Premijer lige, La Lige, Serije A, Bundeslige i ostalih takmičenja u klupskom fudbalu. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Kanada – Maroko – 2 @ 2.14 u CircusBet

Marokanci imaju fantastičnu prliku da se domognu nokaut faze koju ne smeju ispustit. Dva teška ispita protiv druge i treće reprezentacije sa prethodnog Mundijala su položili odličnim usšpehom i sada bi trebalo da im je ostao lakši deo posla. Naime, Maroko je remizirao protiv Hrvatske i pobedio Belgiju. U ta dva meča nisu primili gol, a ako im mreža ostane netaknuta i protiv Kanade, po prvi put u svojoj istoriji proći će grupu na Svetskom prvenstvu. Do sada su na Mundijalima učestvovali pet puta, ali su ga uvek okončali posle tri meča u grupi. Kanada je u prvom meču protiv Belgije pokazala svoje lepše lice, ali je protiv Hrvatske podbacila. Ako ništa drugo protiv ”Vatrenih” su postigli prvi gol na Mundijalu ikad, s obzirom da je njihovo jedino učešće okončano bez osvojenog boda, ali i postignutog gola u Meksiku 1986. godine. Smatramo da će na prvi bod morati da sačekaju još četiri godine i da će ga osvojiti 2026. kada zajedno sa SAD i Meksikom budu domaćini Svetskog prvenstva. Maroko ima šansu da završi kao prvi, ali mu je za to potreban trijumf nad Kanadom, a smatramo da će do njega doći. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 2.14.

Kostarika – Nemačka – 2,NG @ 1.62 u CircusBet

Kostarika je uradila više nego što se od nje očekivalo. Upisali su pobedu, što im nije pošlo za rukom na prošlom Mundijalu. Ipak, ostaje ona mrlja sa starta takmičenja kada im je Španija dala sedam golova. Ne verujemo da je Navas nekada primio toliko pogodaka, verovatno ni u mlađim kategorijama.
”Panceri” su zahvaljujući Filkrugu ostali u igri za plasman u dalje takmičenje. Izjednačujući gol protiv Španaca ostavio ih je u igri, ali ipak sve ne zavisi samo od njih. U slučaju pobede Japana protiv ”Furije” njima bi bila neophodna veoma ubedljiva pobeda nad Kostarikancima, verovatno onolika koliko su ih Španci dobili, od sedam golova razlike. U takav rezultat ne možemo da poverujemo, pa će Nemci morati da navijaju za Španiju da makar odigra nerešeno sa ”Samurajima”. Realno, Španija i jeste favorit u tom meču, pa je na selekciji koju predvodi Hansi Flik da odradi svoj posao i pobedi tim sa ”Zlatne obale”. Sumnjamo da ekipa Kostarike koja je bukvalno iz prvog udarca u gol postigla pogodak posle 180 minuta igre, može da zatrese mrežu Manuela Nojera. Zato uz obaveznu dvojku dodajemo igru NG. Za 2,NG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.62.

Zamalek – Al Masri – 1 @ 1.85 u CircusBet

Dok najbolje selekcije Afrike i sveta igraju na Mundijalu u Kataru, u zemlji faraona startovao je novi šampionat, u kome titulu brani ekipa Zamaleka. Egipat nije uspeo da se domogne Svetskog prvenstva, u baražu ih je zaustavio Senegal i to nakon boljeg izvođenja penala. Na isti način Mane i drugovi osvojili su Afrički kup nacija pobedivši takođe Egipćane na penale u završnoj predstavi. Novo prvenstvo u Egiptu započelo je u drugoj polovini oktobra, ali je imalo malu pauzu tokom novembra, pa je prethodno kolo odigrano još 2.11. tačno pre mesec dana. U međuvremenu klubovi su igrali u Kupu, a u tom takmičenju, prošlog vikenda sastali su se Zamalek i Al Masri, timovi koji će i sada ukrstiti koplja i to na istom mestu u Kairu. Gosti iz Aleksandrije su prethodni šampionat završili na 13. mestu, a u prva tri kola upisali su po pobedu, remi i poraz. U kupu nisu uspeli da iznenade šampiona, ali su pružili žestok otpor. Pali su zbog jednog gola koji su domaći posltigli u drugom poluvremenu. Zamlek je sa dve pobede i jednim remijem trenutno treći, maksimalan učinak imaju Al Ahli i Al Itihad, a upravo su od Al Ahlija, najvećeg rivala, poraženi u utakmici Super kupa Egipta. Ovde očekujemo sigurnu pobedu Zamaleka ali ne i goleadu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 6.41.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (četvrtak, 01.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.