Tiket dana (nedelja, 04.12.2022)

Tiket dana

Pored dve utakmice osmine finala Mundijala igraću se i mečevi redovnog kola kod italijanskih i španskih drugoligaša. Kvote iz tiketa važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Đenova – Ćitadela – 1,0-3 @ 2.00 u MaxBet

”Grifoni” su u krizi, to je očigledno, i pod hitno im je potreban trijumf. U četiri poslednja kola Đenova je bez pobede u Seriji B, na svom terenu su remizirali sa Komom i Brešom, dok su na strani izgubili od Ređine i Peruđe. I pored samo dva osvojena boda u četiri utakmice i dalje su u vrhu tabele, pa 15. kolo dočekuju na trećem mestu sa 23 boda. Vodeći Frozinone već ima osam više ali je drugoplasirana Ređina na samo tri razlike. Nisu ni gosti u nekoj posebno dobroj formi, Ćitadela je pobedila samo jednom u poslednjih devet kola, ali su i samo jednom poraženi na prethodnih sedam. Uglavnom, Đenova nema izbora, ako želi povratak u Seriju A mora da dobija ovakve utakmice, posebno na svom Luis Ferarisu. Bodovi ostaju u luci, a uz jedinicu predlažemo i mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Levante – Malaga – 1,0-3 @ 2.10 u MaxBet

Ekipa iz Valensije može delimično da bude zadovoljna dosadašnjim učinkom u Segundi. Posle ispadanja iz La Lige ekipe obično imaju dosta probema da se naviknu na takmičenje u drugoj ligi, pogotovo jer se radi o veoma kvalitetnom i izjednačenom takmičenju. Levante je posle 17 kola na 5. mestu a sigurno je da žele direktan plasman u elitu. U La Ligu će samo dve prvoplasirane ekipe, dok će timovi koji budu plasirani od 3. do 6. mesta igrati u doigravanju. U poslednjih osam kola Levante je bez poraza, ali iza sebe ima dva vezana remija, i to u mečevima u kojima su očekivali pobede, prvo sa Las Palmasom u Valensiji a onda i na gostovanju kod Luga. Malaga je jedan od timova koji se nisu snašli posle ispadanja iz elite, pa već nekoliko godina tavore u donjem delu tabele u Segundi. Sada je situacija još komplikovanija, nalaze se na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 14 bodova i preti im grčevita borba za opstanak. Nadu im daje to što su u prethodna tri kola bez poraza sa dva remija i pobedom nad Ponferadinom pre sedam dana. Ipak, iza njih je samo Ibica, a Levante je svakako kvalitetniji tim. Uz jedinicu ne verujemo u neku goleadu, pa je predlog kombinacija 1,0-3 sa kvotom 2.10 u kladionici MaxBet.

Deinze – Vasland Beveren – GG4+ @ 2.45 u MaxBet

Domaćin je nenadano ušao u odličnu formu i blizu je ispunjena cilja, a to je plasman u plej-of u kome će igrati prvih šest timova u belgijskoj drugoj ligi posle regularnih 22 kola. Sada je na programu 16. kolo, a Deinze deli 6. poziciju sa Lomelom. Nisu daleko ni drugi tim Anderlehta i Lirs, koji imaju po dva boda više, ali opsnost preti i od osmoplasiranog Klub Briža, tačnije od njihovog mladog tima. Deinze je u prethodnih pet kola zabeležio četiri pobede i jedan remi i po tom učinku je najbolji u ligi u ovom periodu. Vasland Beveren je na deobi drugog mesta, zaostaju samo bod za vodećeim Beršotom i njihov plan je povratak u Župiler ligu. U dva poslednja kola uzeli su samo bod i nagovestili malu krizu. Izlazak iz nje traže na ovom gostovanju ali nam je igra na golove relanija od pogađanja konačnog ishoda. Gosti igraju utakmice sa mnogo golova, pa predviđamo još jednu takvu. Proletos je ovde bilo 3:3, a i sada predlažemo igru GG4+ sa kvotom koja u kladionici MaxBet iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 10.29.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (nedelja, 04.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.