Tiket dana (sreda, 07.12.2022)

Tiket dana

Danas je prvi dan bez utakmica na Mundijalu još od početka ovog takmičenja. Da pogledamo šta imamo od ponude. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Ueska – Andora – x2,0-2 @ 2.05 u MaxBet

Obe ekipe doživele su poraze za vikend i tako dodatno pokvarile učinak i udaljile se od vrha tabele. Ueska je pre poraza od Eibara u gostima imala dve utakmice u kojima je osvojila jeda bod, ali nije postigla ni gol. Sndora je bila u mnogo boljoj formi, njima je neuspeh sa Kartagenom na domaćem terenu prekinuo niz od tri uzastopna trijumfa, dva u Segundi i jedan u Kupu Kralja. Gosti su ionako bolje plasirani, Andora se posle 18 odigranih kola nalazi na 8. mestu i tri boda su udaljeni od poslednje ekipe koja je u zoni plej-ofa. Teško je očekivati da se ovaj tim uključi u bitku za dva prva mesta koja direktno vode, ali bi svakako mogli makar do šeste pozicije i tako pokušaju u doigravanju da naprave taj veliki uspeh. Ueska je daleko od La LIge ali je tako još od kada su ispali iz elite. Ove sezone su u zlatnoj sredini, podjednako su udaljeni od plej-of zone i zone ispadanja, a smatramo da im je preče da izbegnu borbu za status. Mislimo da gosti neće izgubiti ovaj meč, a golova će svakako biti malo. Za x2,0-2 kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Ternana – Kaljari – x2,0-3 @ 2.00 u MaxBet

Ternana je od sredine septembra do sredine oktobra vezala pet uzastopnih poraza u Seriji B i vinula se u sam vrh tabele. Kada su trebali tu seriju da potvrde i ostanu među timovima koji će se boriti za ulazak u elitu, usledila je kriza pa ovaj tim na poslednjih šest utakmica ne zna za pobedu a ostvario je tri remija i tri poraza. U subotu su gotovali u Veneciji i upisali novi poraz, bilo je 2:1 za tim iz grada na poznatom kanalu, što je Ternanu spustilo još niže na tabeli i još više je udaljio od timova na vrhu. Sada su 7. sa deset bodova manje od vodećeg Frozinonea i smatramo da će im glvna preokupacija u ostatku sezone biti borba za plasman u plej-of. Sigurno je da imaju kvalitet za tako neštoa li samo ukoliko se brzo podignu i krenu sa pobedama. Kaljari je nekako ostao na nogama posle ispadanja iz Serije A, ali je daleko od povratka u društvo najboljih. Tim sa Sardinije je tek na 12. mestu, imaju 19 bodova i mnogo su bliži timovima koji su u zoni ispadanja nego onima koji su na vodećim pozicijama. Poslednju pobedu zabeležili su sredinom oktobra, ali su od tada samo jednom i izgubili. U prethodnih pet utakmica igrali su nerešeno, tri puta na svom terenu i dva puta na strani. Očekujemo da ne izgube ni u Ternani, pa uz x2 dodajemo i mali broj golova. Naš predlog je x2,0-3 sa kvotom 2.00 u kladionici MaxBet.

Domžale – Celje – 2 @ 2.25 u MaxBet

Celje je najbliži pratilac vodeće Olimpije, nalazi se na drugom mestu ali relano sa malim izgledima da ugrozi ”Zmajčeke” do kraja prvenstva Slovenije. Olimpija je umakla čak na 13 bodova razlike, pa čak i da Celjani pobeđuju sve do kraja, zavisili bi od rezultata Ljubljančana. Možda je važnije da zadrže ovu poziciju i ponovo se okušaju u kvalifikacijama za evropske kupove. Posle pauze u prvenstvu Celje je gostovalo baš kod Olimpije i meč u Stožicama završen je bez pobednika i bez golova. To je pokazalo da nisu slabiji od lidera ali da imaju veliki zaostatak, koji je mogao biti smanjen, ali nije. Sada idu u Domžale, domaćin je u prethodnom kolu slavio u Radomlju, ali je ovaj tim jedan od najslabijih u ligi i to se i očekivalo. Znatno teži posao imaće protiv Celja protiv koga je ove sezone već dva puta izlazio na teren. Prvi meč u Domžala okončan je bez golova, dok je u Celju bilo 2:1 za domaćina. Gosti su u boljoj formi, a imaju i kvalitetniji tim. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 9.22.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (sreda, 07.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.