Tiket dana (četvrtak, 08.12.2022)

Tiket dana

Ni danas nema utakmica na Mundijalu a već od sutra kreće četvrtfinale. Ipak, ponuda je sasvim solidna i to zahvaljujući italijanskim i španskim drugoligašima. Kvote su bile važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Piza – Askoli – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Verovatno niko u ekipi Pize nije zadovoljan trenutnim stanjem na tabeli Serije B, ali su poslednje utakmice donele ohrabrenje da bi sve moglo da se popravi koliko do Nove godine. Čak deset utakmica u nizu ovaj tim je bez poraza, ali je pobeđivao uglavnom na svom terenu, dok je na pet prethodnih gostovanja igrao nerešeno. Od starta sezone Piza je samo jednom slavila na strani, dok je učinak na Romeo Antonećaniju 3 pobede i po dva remija i poraza. Da nije bilo očajnog starta sezone kada su u prvih pet kola imali jedan remi i čak četiri poraza, sada bi Piza bila na samom vrhu tabele. Od lidera Frozinonea su udaljeni čak13 bodova, pa je mnogo realnije da napadnu mesto u plej-ofu, za početak. Njihov rival Askoli bolje je plasiran, ali je u nešto lošijoj formi. Askoli nema pobedu u prethodna četiri kola u kojima je izgubio samo jednom, ali je čak tri puta remizirao. To se odrazilo na bodovni saldo, imaju 21 bod ukupno a zanimljivo je da su više bodova osvojili na strani nego na svom terenu. Mada Askoli ima samo jedan neuspeh u gostima u aktuelnom prvenstvu, smatramo da će drugi doživeti u gradu poznatom po nakrivljenom tornju. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.10.

Levante – Ponferadina – 1 @ 1.50 u Mozzartbet

Levante još uvek nije na mestu na kojem želi da bude na kraju Segunde. Samo dve prvoplasirane ekipe idu direktno u La LIgu, a sigurno je da tim iz predgrađa Valensije planira da bude jedan od ta dva. Trenutno su na 5. mestu posle 18 odigranih kola, isti broj bodova pred ovo kolo imali su i trećeplasirani Burgos i Kartahena na 4. mestu, dok je vodeći dvojac Las Palmas – Alaves odmakao za tri koraka. Levante je poslednji poraz dođiveo početkom oktobra kada ih je Santander dobio u Valensiji a od tada su nanizali devet utakmica bez poraza, sa šest pobeda i tri remija. U prošlom kolu su se dosta namučili sa Malagom ali su je dobili minimalnim rezultatom. Manje problema trebalo bi da imaju sa Ponferadinom, timom iz zone ispadanja. Ova ekipe je tek na 20. mestu a u prvenstvu je na poslednjih 12 utakmica slavila samo jednom. Zanimljiv je podatak da je ovo prvi međusobni duel ove dve ekipe jer od kada je Ponferadina u Segundi, Levante je za to vreme igrao u La Ligi. Naravno da je jedinica predlog, a za pobedu Levantea u kladionici Mozzartbet kvota je 1.50.

Olimpija – Mura – 0-2 @ 2.19 u Mozzartbet

Ljubljančani hrle ka tituli šampiona u Sloveniji ali moraju da budu i oprezni da ne uđu u neku seriju bez pobede. U prošlom kolu su imali veliku priliku da dodatno odmaknu prvom pratiocu, ekipi Celja, ali je meč u Stožicama završen bez pobednika i bez golova. Sada im u goste dolazi još jedan tim iz vrha tabele, šampion ove države od pre dve godine, ekipa Mure iz Murske Sobote. Mura je pomalo neočekivano stigla do prve titule prvaka 2021. godine, tako što su pobedili Maribor u poslednjem kolu u gostima i tako ”ljubičastima” oduzeli naslov u direktnom duelu. Imali su i evropsku odiseju, doduše u Ligi konferencija, ali su se etablirali kao prepoznatljiv brend i u Evropi. Sada su u borbi za drugo mesto sa Mariborom i Celjem, a krajnji ciljje još jedan izlazak u Evropu. Na dva prethodna meča u prvenstvu Mura nije primila gol, pobedili su Goricu 2:0 i odigrali bez golova sa Koprom. Olimpija je oba puta dobila Muru ove sezone, u Ljubljani 2:0, a u Murskoj Soboti sa 3:2. Možda bi sada Mura mogla da iznenadi, pa izostavljamo konačan ishod i predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent je 2.19 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.90.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (četvrtak, 08.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.