Tiket dana (nedelja, 25.12.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda nije inspirativna, ali je tako svake godine na Božić po gregorijanskom kalendaru. Već sutra čekaju nas uzbuđenja na Ostrvu. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Gaciantep – Bešiktaš – GG3+ @ 1.93 u Meridianbet

Teško će to ići sa povratkom titule u vitrine Bešiktaša. Posle sezona pada počeo je da se uzdiže Fenerbahče, Galata je opet moćna, a pojavljuju se i neki novi timovi koji nikog ne brenuju, poput Adane, Konje, Kajzerija… Bešiktaš je posle 13 odigranih utakmica tek na sedmom mestu. Zaostatak za vodeći Fenerom je sedam bodova i to nie razlika koja se ne može nadoknaditi u jednom izjednaenom prvenstvu, kakvo je tursko ove, i prethodnih sezona. Poslednji prvenstveni duel odigrali su protiv Galatasaraja i izgubili, a nakon toga su igrali dva kola Kupa Turske i niz prijateljskih duela spremajući se za nastavak sezone. Sada idu u gaciantep kod ekipe koja ume da bude nezgodna, podjednako i na strani i na svom terenu. Gaciantep je uzeo po 8 bodova kao gost i kao domaćin a Bešiktaš na strani ima po dve pobede, poraza i remija. Gaciantep je odigrao 3:3 u Karagumruku što potvrđuje da ovaj tim igra na gol više, a to je slučaj i sa crno-belima iz Istanbula. Naš predlog za ovaj meč je igra GG3+ sa kvotom 1.93 u kladionici Meridianbet.

Sahnin – Hapoel Tel Aviv – GG3+ @ 2.36 u Meridianbet

U grad Sahnin, pretežno nastanjem muslimanima, dolazi Hapoel iz Tel Aviva. Domaći tim je posle 14. odigranih kola izraelske elitne lige na 8. mestu i pokušaće da se posle regularnih 26 rundi nađe među šest najboljih i takmičenje nastavi u plej-ofu, a ne u plej-autu. Šanse za to su sasvim realne, trenutno je na 6. mestu Ašdod sa 17 bodova, samo dva više od Sahnina, mada je i Beitar ispred sa 16 poena. Sahnin je prethodne sedmive, u prvom kolu nastavka šampionata, gostovao kod aktuelnog šampiona Makabija u Haifi i poražen je sa 3:1. Protiv Hapoela iz Tel Aviva su blagi favoriti, ovaj tim se nalazi ispod njih na tabeli, ali samo sa jednim bodoma manje. Hapoel je osvojio 15 bodova, a u prethodnom kolu odigrao je jedan meč sa mnogo golova protiv imenjaka iz Haife koji je završen rezultatom 3:3. U prvom delu sezone Sahnin je slavio protiv Hapoela u Tel Avivu sa 2:0, ali sad verujemo da i Hapoel može pronaći put do mreže svog rivala. Naš predlog su golovi. Za GG3+ kvota je 2.36 u kladionici Meridianbet.

Arab Kontraktors – Zamalek – x2,0-2 @ 1.80 u Meridianbet

U 9. kolu egipatske lige igra se još jedan u nizu derbija Kaira. Ovog puta tim Al Mokavolona, ili kako se sada zove Arab Kontraktors, dočekuje aktuelnog šampiona tim Zamaleka. Gosti su trenutno drugi, imaju dva boda manje od lidera Al Ahlija, vicešampiona Afrike. Još uvek Zamalek nije doživeo poraz, imaju 6 pobeda i dva remija, dok je Arab Kontraktors na 8. mestu sa 11 bodova. Treba reći da je domaćin izgubio samo jednom, ali je samo dva puta i pobedio u prvih osam kola, dok su rekorderi po broju remija, imaju ih već pet. Radi se o timu koji retko daje, ali retko i prima golove, gol razlika im je 8:8, ali u prvenstvu Egipta pogoci nisu tako česta pojava. Zato sumnjamo da ovde može biti više od dva gola, a ne verujemo ni u poraz Zamaleka. Uz duplu šansu na goste dodajemo i 0-2 gola. Za kombinaciju x2,0-2 kvota je 1.80 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.20.

1 Trackback / Pingback

  1. Tiket dana (nedelja, 25.12.2022) - Tiket Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.