ZA IDEALAN KRAJ GODINE: Ne čekajte ni sekund – posetite Meridian i preuzmite sjajne POKLONE!

Meridian ponovo časti – uplatite prvi depozit i preuzmite dupli bonus!

Praznični dani su sinonim za zabavu, a ona najbolja je – u Meridianu!

Za sjajan kraj godine i vrhunski užitak u sportskom kladjenju i slot/live dealer igrama, Meridian je pripremio fantastično iznenađenje i velike novogodišnje poklone!

Ako ste se pronašli u ovom opisu, imamo važno obaveštenje: više ne morate da birate između omiljenih stvari! Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za novajlije koje će doneti fantastične bonuse kako ljubiteljima sportskog klađenja, tako i onima koji uživaju uz slot/live dealer igre.

Šta je potrebno da uradite da biste dobili bonus? Za početak, da budete registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a nakon toga da deponujete svoj novac na korisnički nalog i – BONUS JE VAŠ!

Na vaš račun stiže 100% BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE, kao i 200 POKLON SPINOVA na uzbudljivoj slot igri Pirates Power.

Uplatite 500 ili više dinara i na  ovaj način možete osvojiti i do 10.000 DINARA BONUSA!

Koji je sledeći korak?

Iskoristite bonus u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

Istina je da se klupska sezona u fudbalu još uvek nije nastavila, ali ne mari – jer, košarka nam donosi apsolutni spektakl! Velika bitka vodi se u NBA ligi, a nimalo dosadno nije ni na Jadranu, pa će oni iskusni kladioničari i istinski ljubitelji sporta i te kako imati čime da se zabave.

A, odmah nakon odigranog tiketa možete uživati u poklon spinovima na avanturističkoj slot igri Pirates Power!

Poseti Meridian i uživaj u magičnim decembarskim promocijama!

MERIDIAN BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek niste postali član Meridian družine, pravo je vreme da to uradite, jer najbolja kladionica u regionu svakog novog korisnika časti sa2.000 RSD BONUSA i 200 POKLON SPINOVA! I sve to – bez uslova!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.