Tiket dana (četvrtak, 29.12.2022)

Tiket dana

Danas nam se u ponudu vraća španska La Liga i pred nama je period sa dobrom ponudom, bez obzira na Novogodišnju noć koja se bliži. Kvote mogu biti u nekom trenutku izmenjene.

Lorijan – Monpelje – T12+ @ 1.97 u Mozzartbet

Domaćin je malo pokvario odličan učinak sa starta sezone ali je i dalje visoko plasiran. Lorijan je bio bez pobede na poslednjih pet utakmica pred pauzu, ali je zato u prvih deset kola imao čak osam pobeda. Od polovine oktpbra do polovine novembra upislai su tri remija i dva poraza, pa je pad na tabeli bio neminovan. Naravno da u ovom klubu nemaju iluzija o tome gde im je mesto, niko ni ne razmišlja o tituli, verovatno ni o Ligi šampiona, ali bi izlazak u Evropu mogao da bude realan cilj. U prvoj utakmici nakon odmora u goste im stiže Monpelje. Gosti sa juga stižu kao dvanaestoplasirani tom nakon 15 odigranih kola, s tim da pobedu nisu zabeležili od polovine septembra. Monpelje je vezao sedam utakmica bez trijumfa, a ako je za utehu niz od pet poraza prekinuli su sa dva uzastopna remija. Dakle, oba tima su u lošoj seriji rezultata, ali se sve to događalo pre mesec i po. Verujemo da je Lorijan uspeo da povrati formu, bar toliko da dva puta pogodi mrežu Monpeleja. Za T12+ kvota u Mozzartbet-u je 1.97.

Blekpul – Šefild junajted – 2 @ 1.97 u Mozzartbet

Blekpul je uspeo da ostane neporažen u decembru, na tri odigrane utakmice su tri puta remizorali, ali pomaka nema s obzirom da su sada u seriji od sedam utakmica bez pobede. Pogled na tabelu Čemppionšipa nije prijatan za one kojima je ovaj klub na srcu, i dalje su u zoni ispadanja na 22. mestu. Dobra vest je da su u ponedeljak uspeli da ostanu neporaženi u Halu protiv direktnog konkurenta u bici za opstanak. ”Tigrovi” su bili favoriti, ali je Blekpul bio bliži trijumfu, a verovatno bi i pobedio da nije ostao sa igračem manje još u 53. minutu. Sada će imati veoma težak zadatak da pokušaju da prekinu niz bez pobede, u goste im dolazi Šefild junajted, tim koji je na drugom mestu i prikazuje odlične igre u poslednje vreme. Jorkširci su vezali četiri pobede i pozicionirali su se odmah iza lidera Barnlija. U Premijer ligu direktno idu dve prvoplasirane ekipe i ”oštricama” je cilj da makar zadrže ovo drugo mesto. U prvom delu sezone na Bramal Lejnu je bilo iznenađujućih 3:3, a gosti su preokrenuli 2:0 na 2:3, ali je Šefild u 98. minutu stigao do boda. Prethodno je na tri meča između ova dva rivala pao ukupno jedan gol, pa je i ta goleada bila pravo čudo. Gosti su bliži pobedi i predlažemo dvojku sa kvotom 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Bešiktaš – Adana Demirspor – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Adana jednostavno ne gubi ove sezone. Ova tim je poražen samo jednom u prvih 14 utakmica i po tom osnovu je rekorder lige. Ipak, ne nalaze se na vrhu tabele već na trećem mestu posle 14 kola, ali je i to plasman iznad svih očekivanja. Demirspor je tek drugu sezonu u turskoj eliti i izgleda da im se ovde sviđa. Dobre rezultate iz prvog dela sezone nastavili su i posle pauze pa su pre nekoliko dana pobedili Karagumruk na svom terenu i stigli do sedmog trijumfa u sezoni. Svakako da nisu bez šansi ni protiv višestrukog šampiona iz Istanbula, posebno u ovom trenutku kada je Bešiktaš iza njih na tabeli. Crno-beli su ostali bez pobede u prvom prvenstvenom meču nakon pauze, spasili su bod protiv Gaciantepa tek u samom finišu, ali je to bio meč u kome su oba tima mogla do celog plena, gledajući samo povoljne šanse, posebno u drugom poluvremenu. U prošloj sezoni prvi put su ukrstili koplja u prvenstvenom duelu ove dve ekipe, oba puta je bilo nerešeno, u Adanai 1:1, a na ovom stadionu gde će sada igrati, čak 3:3. Verujemo i sada u golove i to na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.