FUDBAL JE PONOVO U MODI: Tri utakmice koje ne smete propustiti i spektakularna ponuda u Meridianu!

Fudbal je ponovo tu, a sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu i vrhunske kvote!

Klupski fudbal se vratio na velika vrata, a ovog vikenda očekuje nas nekoliko i te kako interesantnih utakmica.

Za sada su u fokusu utakmice u Engleskoj i Španiji, a uskoro startuje i ostatak top liga. Do tada, hajde da se pozabavimo ovim što nas čeka ovog vikenda.

Već danas na teren istrčavaju fudbaleri Liverpula, kao i Real Madrida, a upravo za ova dva meča sportska kladionica Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE i vrhunsku ponudu! 

LIVERPUL – LESTER

Petak, 21:00

Liverpul u 18. kolu Premijer lige dočekuje Lester, a ono što je posebno važno jeste da su se oba tima susrela sa velikim problemima kada je reč o sastavu, odnosno povredama igrača. U prethodnom kolu Liverpul je ostvario pobedu nad Aston Vilom, dok je  Lester ubedljivo poražen od Njukasla, tako da je jasno da je ekipa Jirgena Klopa u boljem raspoloženju.

Liverpul je u ovom duelu favorit i zato Meridian donosi kvotu 1.35 na trijumf “redsa”, dok je kvota na potencijalno iznenađenje i pobedu Lestera cak 8.60.

VALJADOLID – REAL MADRID

Petak, 21:30

Selimo se na kratko u Španiju, a tamo nas očekuje duel Real Madrida i Valjadolida. Biće ovo pravi povratak fudbala, pošto ni jedni ni drugi nisu igrali u LaLigi još od novembra.

Madriđani su u trci za prvo mesto, dok je Valjadolid na sigurnoj 12. poziciji i teško da imaju neke veće ambicije. Shodno tome, bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.50 na pobedu Real Madrida, dok je kvota za trijumf domaćina 6.20.

FULAM – SAUTEMPTON

Subota, 16:00

Vraćamo se ponovo u Englesku, ovog puta na megdan Fulama i Sautemptona, Premijer liga je nastavljena pre nekoliko dana, tako da je Fulam već upisao jednu pobedu, ali Sautempton se nije proslavio u prethodnom kolu pošto je na svom terenu poražen od Brajtona.

Sudeći po prethodnim međusobnim duelima, Fulam baš i ne ume sa sutrašnjim gostom, ali sada je situacija drugačija i očekuje se pobeda ekipe Aleksandra Mitrovića. Ako su i vaša očekivanja ista – iskoristite sjajnu ponudu u Meridianu. Bukmejkeri ove kladionice donose kvotu 2.00 na njihov trijumf, dok je kvota na pobedu Sautemptona 3.70.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

BONUS DOBRODOŠLICE U MERIDIANU: Ukoliko još uvek niste postali član Meridian družine, pravo je vreme da to uradite, jer najbolja kladionica u regionu svakog novog korisnika časti sa 2.000 RSD BONUSA i 200 POKLON SPINOVA! I sve to – bez uslova!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.