Tiket dana: Poeni igrača

Utakmicama u Beogradu, Atini, Vilerbanu i Bolonji završava se 16. kolo Evrolige, poslednje u 2022. godini. Evo koje smo košarkaše izdvojili. Kvote i granice mogu biti izmenjene.

Ognjen Dobrić (C. Zvezda) – Poeni + (granica 8,5) @ 2.00 u MaxBet

Čini nam se da je Dobrića, pored povrede koju je imao, dosta gušio Bentil na početku sezone. Bivši trener Jovanović je imao više poverenja u snažnog centra i mada ne igraju na istoj poziciji, nekako je srpski reprezentativac bio u zapećku. Sada je dobio slobodu, uz to ni Holand neće igrati, pa treba očekivati njegovu dobru partiju. U Pireju je Dobrić prelomio meč sa dve trojke u poslednjoj četvrtini i na kraju meč završio sa 12 poena. Najbolju utakmicu u Evroligi odigrao je protiv Virtusa kome je ubacio 20 koševa. Prosek u Evroligi mu je 8,5 i verujemo da će ga nadmašiti protiv Barselone. Za (+) poene Ognjena Dobrića u kladionici MaxBet koeficijent je 2.00.

Jan Veseli – Poeni + (granica 9,5) @ 1.95 u MaxBet

Letećeg Čeha su malo stigle godine, ne provodi previše vremena na parketu, ali Jasikevičijus zna da iz njega izvuče ono najbolje. Barsa je u prednosti na centarskim pozicijama protiv Zvezde, to je jasno, a Veseli bi mogao da napravi velike probleme u pik igri, pre svega sa zemljakom Satoranskim, ali i sa Laprovitolom. U Valensiji je bio dobar sa 14 ubačenih poena, dok mu je prosek nešto manji od 9. Očekujemo njegov dvocifren učinak u hali ”Aleksandar Nikolić”, u kojoj je pružao sjajne partije u dresu Partizana. Za (+) poene na Jana Veselog u kladionici MaxBet kvota iznosi 1.95.

Paris Li (Panatinaikos) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Goreće Atina večeras. Panatinaikos i Olimpijakos igraju pri ovosezonski duel u Evroligi. Pre nekoh dvadesetak dana sastali su se u grčkom prvenstvu, domaćin je tada bio Olimpijakos i slavio je sa dva razlike. U tom momentu oba tima bila su u boljoj formi nego sada, pa je i iz tog razloga meč jako važan. Prednost domaćeg terena uvek postoji i to bi ”zeleni” morali da iskoriste i prekinu niz od tri poraza u Evroligi, doduše sva tri na strani. Po navajama Nejt Volters ne bi trebalo da igra, pa će teret organizacije pasti na pleća odličnog Parisa Lija. Omaleni kamerunski plejmejker do sada je ubacuvao devet koševa u proseku u Evroligi i verujemo da će bar toliko postići protiv najvećeg rivala. Za (+) poene kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Alek Peters (Olimpijakos) – Poeni + (granica 8,5) @ 2.05 u MaxBet

Možda će nekog iznenaditi igranje na Petersa koji ove sezone igra malo u Evroligi, samo 14 minuta u proseku uz 5,3 poena. Međutim u derbiju sa Panatinaikosom u timu Pirejaca neće biti najboljeg igrača Saše Vezenkova, pa će njegovu minutažu i učinak neko morati da nadomesti. Verujemo da će trener Barcokasa pokušati sa Amerikancem koji je u Baskoniji pružao mnogo bolje partije. Zanimljivo je da je Olimpijakos uvek pobeđivao kada je Peters bio dvocifren, kao protiv partizana, Fenera i Virtusa. Meč sa ekipom iz Bolonje mu je najbolji, tada je ubacio 15 koševa za 24 minuta. Uz dosta vremena na parketu očekujemo da Peters prebaci granicu od 8,5 koševa. Za (+) poene kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 15.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.