Tiket dana (petak, 30.12.2022)

Tiket dana

Samo dva dana nas dele od Nove godine ali je ponuda sasvim dobra. Lige dosta kasne, a sve zbog Mundijala koji je igran kad mu vreme nije. Danas su na terenu Englezi, Španci i Francuzi. Kvote su bili važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Vest Hem – Brentford – GG @ 1.80 u CircusBet

Mali londonski derbi otvara novo kolo u Premijer ligi. Za razliku od ostalih takmičenja Premijer liga se i ranije igrala za praznike pa ovo Englezima nije ništa novo. Sezona je nastavljena na ”Boxing day”, mečevi su bili na programu u ponedeljak, a Brentford je svoj skor uvećao za jedan bod, dok je Vest Hem ostao na istom broju poena. ”Pčelice” su dočekale Totenhem na Komjunitiju i na kraju osvojile ”samo” bod. Kažemo samo iz prostog razloga što su imali prednost od dva gola a na kraju jedva spasili i jedan bod. S druge strane ”Čekićari” su imali gol prednosti na poluvremenu protiv lidera Arsenala na Emirejtsu, međutim u drugom su potpuno pali i na kraju izgubili sa 3:1. Mojesova četa nikako da ustali formu, i dalje su mnogo bliži ispadanju nego evropskim kupovima, a lako bi se moglo dogoditi da već posle ovog kola skliznu u zonu ispadanja, od koje je deli samo jedan bod. Brentford je za sada u sigurnoj luci, ali nikako ne sme da se opusti. Liga je takva da se začas upadne u probleme, pogotovo ako vežete nekoliko loših rezultata. Naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol, s tim da malu prednost dajemo domaćina. Za GG se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.80.

Kadiz – Almerija – 1 @ 2.39 u CircusBet

Čini nam se da je za Kadiz prekid prvenstva u La ligi stigao u nepovoljnom momentu. Taman su vezali četiri utakime bez poraza, što im se odavno nije desilo, usledila je pauza. Posle tri uzastopna remija Kadiz je pobedio Atletiko Madrid i to je jedna od najvećih pobeda od povratka u elitni rang španskog fudbala. Što se tabele tiče Kadiz je i dalje u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu, ali su uhvatili bodovni priključak sa timovima neposredno ispred njih. Iza Kadiza je samo Elče koji je u velikom zaostatku. Duel Kadiza i Almerije ima ogromnu važnost. Oba tima spadaju u one koji će se boriti za opstanak, s tim da su Andalužani trenutno nešto bolji, imaju pet bodova više od Kadiza i nalaze se pred ovo kolo na 14. mestu sa 16 osvojenih bodova. Poslednji put su se ove dve ekipe sastale u Segundi pre dve godine, a pravi raritet je činjenica da Almerija nikad nije pobedila Kadiz u gostima, a samo jednom im je to pošlo za rukom u Almeriji na do sada 15 odigranih mečeva. I sada prednost dajemo domaćinu, za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.39.

Stouk – Barnli – GG3+ @ 2.25 u CircusBet

”Klaretsi” izgledaju nezaustavljivo i posle pobede nad Birmingemom u utorak ponovo su usamljeni na čelu tabele Čempiošipa sa tri boda više od drugoplasiranog Šefild junajteda. Od nastavka sezone Barnli je pobedio Kvins Park Rendžers. Midlzboro i Birmingem, postigavši na ta tri meča devet golova. Jedino su izgubili u EFL kupu na gostovanju kod Mančester junajteda. Najbitnije za ekipu sa Turf Mura je da se vrati u Premijer ligu, a kako igraju, bilo bi čudo da se to ne dogodi. Sada gostuju u Stouku, imali su malo vremena za odmar, ali ne verujemo da će se to odraziti na njihovu partiju. Stouk je u dobroj formi, na tri meča u decembru imaju pobedu i dva remija, s tim da su na svakom meču davali po dva gola. Na tabeli su nisko, tek na 15. poziciji, a po pet bodova ih deli i od zone ispadanja i od zone plej-ofa. Sada je na njima za šta će se boriti do kraja sezone, da li za pokušaj da se preko plej-ofa vrate u Premijer ligu ili da sve sve svede na pokušaj opstanka u Čempionšipu. Puno golova pada na mečevima ovih ekipa, pa ih očekujemo i sada. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.25 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 9.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.