Tiket dana (sreda, 04.01.2023)

Tiket dana

Danas nam se vraća i Serija A, pa već u opticaju imao četiri od pet najjačih liga. Ostali su još samo Nemci. Kvote iz predloženog tiketa važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Aston Vila – Vulverhempton – T12+ @ 2.20 u Mozzartbet

Vila igra kao preporođena od kad ju je preuzeo Unai Emeri. Posle dve vezane pobede, nad Junajtedom i Brajtonom otišli su na odmor, da bi u dve utakmice u toku ”božićnog ludila” izgubili od Liverpula i pobedili Totenhem u gostima. Da im je neko ponudio devet bodova iz ta četiri meča, verujemo da nema nikog ko ponudu ne bi prihvatio. Odrazilo se to i na tabelu, odmakli su se od dna ali još uvek su daleko od vrha. Vila je trenutno na 12. poziciji i ima 21 osvojen bod. U Birmingem dolazi Vulverhempton, tim iz zone ispadanja, ali ekipa koja je takođe popravila formu od trenutka kada je promenila ternera. Novi šef struke ”Vukova” je Đulen Lopetegi, bivši španski selektor, a Vulvsi su uspeli da dobiju važan duel na gostovanju kod Evertona. Međutim, trijumf sa Gudisona nisu uspeli da materijalizuju protiv Mančester junajteda koji je golom Rašforda odneo sva tri boda sa Molinjua. Aston Vila igra odlično, našadački i verujemo da će postići dva gola protiv ”Vukova”, ma koliko za ovaj tim važilo da ima granitnu odbranu. Za predlog T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.20.

Kremoneze – Juventus – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Posle neverovatnih turbulencija tokom jeseni fudbaleri Juvantusa su daleko od Skudeta, ali ima još toliko utakmice da ne smeju odustati. Napoli ima deset bodova više, dok drugoplasirani Milan samo dva. Može se dogoditi da brzo zamene mesta sa aktuelnim šampionom dok bi na lidersku poziciju morali da popričekaju. Veliki udarac bilo je ispadanje iz Lige šampiona, posebno onaj poraz u Izraelu od Makabija u Haifi. U Seriji A su izgubili samo dva puta, na gostovanju na San Siru od Milana i kod novajlije u Monci. Sada se sastaju sa još jednim timom koji je proletos izborio ulazak u elitu. Kremoneze je jedini tim koji je još bez pobede ali nisu poslednji na tabeli. Oni su sedam puta igrali nerešeno i trenutno zauzimaju 18. poziciju, dok su iza njih Sampdorija i Verona. Za ekipu iz Kremone najvažnije je da izbori opstanak, a da li će to uraditi u poslednjem kolu ili mnogo ranije, potpuno je nevažno. Za početak će morati da počnu da pobeđuju jer samo sa remijima teško da će sakupiti dovoljan broj bodova. Skoro tri decenije nisu igrali Kremoneze i Juventus jedan protiv drugog pa se nećemo obazirati na tradiciju. ”Stada dama” je ipak višestruki šampion i favorit je na ovom gostovanju. Za dvojku se dobija koeficijent 1.70 ako se odigra u kladionici Mozzartbet.

AEK Larnaka – Pafos – 1 @ 2.40 u Mozzartbet

Pafos je bio pravi hit prvenstva Kipra, svakako je to još uvek, ali nekako smatramo da neće moći da izdrži trku sa APOEL-om i AEK-om. Upravo ih je poraz od APOEL-a koštao prvog mesta, mada su pre toga imali i dva vezana remija. Sada su opet ustalili formu, pobedili su Karmiotisu i Akritas, ali su to timovi sa dna tabele i nisu pravi reper. AEK je kvalitetan tim, smatraju da mogu i do titule, pošto su prošle sezone bili vicešampioni. Igrali su grupnu fazu Lige Evrope, osvojili treće mesto iza Rena i Fenerbahčea, a ispred kijevskog Dinama, pa će u februaru igrati baraž meč za osminu finala Lige konferencija protiv ukrajinskog Dnjipra. AEK je vezao osam pobeda u domaćem prvenstvu i svakako je favorit protiv Pafosa u Larnaki. Očekujemo pobedu domaćina i osvetu za poraz od 1:0 u Pafosu u prvom delu prvenstva. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.