Tiket dana (petak, 06.01.2023)

Tiket dana

Pred nama je dosta zanimljiv vikend u kome se igraju redovna kola u tri od pet najjačih liga, dok će Englezi igrati FA kup. Ovo je tiket za petak sa kvotama koje mogu biti neznatno izmenjene.

Elče – Selta – x2,2+ @ 1.73 u MaxBet

Domaćin je u skoro bezizlaznoj situaciji. Posle 15 odigranih kola nalaze se na poslednjem mestu sa samo 4 osvojena boda, čak osam manje od prvih ekipa ispred njih, Kadiza i Sevilje, koji su takođe u zoni ispadanja. Jedini su tim bez trijumfa a trenutno imaju četiri poraza iza sebe. U prošlom kolu odigrali su solidan meč na Metropolitanu u Madridu ali su na kraju izgubili od Atletika 2:0. Mnogo teži udarac doživeli su u Kupu pošto ih je eliminisao trećeligaš Seuta. Možda je meč protiv Selte poslednja prilika za Elče da pokuša da uhvati priključak sa timovima koji se bore za opstanak. Ekipa iz Viga ove sezone igra slabo na strani što ranije nije bio slučaj sa njima. Sada imaju samo jednu pobedu, onu protiv Đirone, a onda su izgubili pet puta uzastopno. Na kraju su osvojili još jedan bod igrajući 0:0 sa Rajo Valjekanom. Oba tima igraće na pobedu, remi ništa ne znači ni jednima ni drugima, a naš predlog je x2,2+. Za ovu kombinaciju koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Mančester junajted – Everton – 1,2+ @ 1.75 u MaxBet

Izgleda da je odlaskom Kristijana Ronalda Ten Hagov Junajted procvetao. Posle pauze u prvenstvu pobedili su na sve četiri odigrane utakmice, Barnli u EFL kupu i Notingem, Vulvse i Bornmut u prvenstvu. Da sve bude bolje na te četiri utakmice nisu primili ni gol. Sve se to odrazilo na tabelu, sada su na deobi trećeg mesta sa Njukaslom ali sa utakmicom manje odigranom. Titula je daleko, ali je plasman u Ligu šampiona obaveza za ”Crvene đavole”. Dodajmo da je na sve četiri utakmice po jedan gol postigao Markus Rašford. Everton je u sasvim suprotnom raspoloženju. ”Karamele” su uzele samo bod u tri prethodna kola i to tamo gde su se najmanje nadali, na Etihadu protiv Sitija. Na ostale dve utakmice na svom Gudisonu poraženi su od Vulverhemptona i Brajtona i ozbiljno je počela da se drma klupa treneru Frenku Lampardu. Ko zna, možda Evertonu prija igranje u Mančesteru pa naprave iznenađenje na Old Trafordu, kao što su to na Etihadu. U prvenstvenom meču odigranom u oktobru Junajted je pobedio na Gudisonu sa 2:1, a očekujemo da to uradi i u najstarijem takmičenju na svetu. Naš predlog je 1,2+ sa koeficijentom koji u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Tvente – Emen – 1,2+ @ 1.80 u Maxbet

Na terene se vraćaju i holandski elitni ligaši. Eredivizija se nije igrala od sredine nomebra, pa da podsetimo na stanje na tabeli. U vođstvu je Fejnord sa 33 boda, prate ga PSV i Ajaks sa po 30 a četvrti je AZ sa 29. Odmah iza vodeće četvorke je Tvente sa 27 bodova iz prvih 14 kola. Ekipa iz Enšedea je u jednoj stvari najbolja u ligi, primili su samo 9 golova na 14 utakmica. Ne dešava se često da neki tim u Holandiji prima tako malo pogodaka, što samo govori o tome koliko je Tvente ozbiljna ekipa ove sezone. U Enšede dolazi Emen, ekipa koja je na 16. poziciji, onoj koja na kraju sezone donosi plasman u baraž. Plan je da se pomere barem jedno mesto unapred i tako osiguraju svoj prvoligaški status i za narednu sezonu. Za Emen je pauza stigla u lošem momentu, imali su niz od tri meča bez poraza sa dva remija i jednom pobedom. U poslednjem kolu pred prekid uspeli su da odigraju sa Ajaksom 3:3 na svom terenu. Mi verujemo da je Tvente sačuvao formu i da će pobedom nad Emenom ostati u samom vrhu tabele. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 5.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.