Tiket dana (subota, 07.01.2023)

Tiket dana

Odlična ponuda je i danas. Evo predloga našeg tiketa, a što se kvota tiče one mogu biti i promenjene u nekom trenutku.

Majorka – Valajdolid – 1,0-3 @ 2.55 u Mozzartbet

U Španiji se posle Mundijala igralo samo jedno kolo u La Ligi i dva u Kupu Kralja. Tim sa Balearskih Ostrva uspeo je u najmasovnijem takmičenju da eliminiše dva nižerarzerdna rivala ali je u prvenstvu doživeo poraz na gostovanju kod Hetafea. Sada je Majorka na 11. mestu, što je i dalje zadovoljavajući plasman za tim koji se standarno bori za opstanak, kada je u La Ligi. Ipak, ove sezone Majorka igra dobro, posebno kada je domaćin. Na svom terenu izgubili su od Sevilje i Barselone i to minimalnim rezultatom, ali su zato pobedili jedan Atletiko iz Madrida. Valjadolid se vratio proletos u elitu, posle 15 odigranih kola nalaze se na 15. mestu sa 17 bodova, što je samo dva manje od svog sadašnjeg rivala. Ni oni nisu bili uspešni u jedino prvenstvenom duelu posle pauze, njih je pobedio aktuelni šampion Real iz Madrida sa 2:0, ali je do pobed došao u samom finišu sa dva gola Benzeme. Oni su sa strane doneli samo 4 boda ove sezone, pobedili su hetafe i uzeli bod Sevilji na startu sezone. Po nama je Majorka bliža pobedi i očekujemo jedinicu sa malo golova. Za 1,0-3 kvota je 2.55 u kladionici Mozzartbet.

Fiorentina – Sasuolo – 3+ @ 1.80 u Mozzartbet

Za goste iz Ređo Emilije došli su teški dani. Navikli smo na to da Sasuolo bude u vrhu tabele, da igra i u Evropi, a trenutno su ”zeleno-crni” tek na 16. mestu sa isto toliko osvojenih bodova. Jedino dobro iz svega je to što su tri poslednjeplasirane ekipe dosta zaostale, pa im u ovom momentu ne preti direktna borba za opstanak. Ipak, poraz od Sampdorije na domaćem terenu u sredu mogao bi da zakomplikuje njihovu situaciju. Sada je tim iz Đenove prvi ispod crte sa 9 bodova, sedam manje od Sasuola. Da su pobedili Sampu imali bi 13 poena više. Nije ni Fiorentina blistala u prvom meču u 2023. godini. ”Viola” je ugostila novajliju Moncu, vodila posle prvog poluvremena ali se na kraju morala zadovoljiti samo bodom. Ni tim iz Firence ne može biti zadovolajn svojim učinkom, oni su na 10. mestu sa 20 bodova iz 16 utakmica i imaju dvocifren zaostatak za ekipama koje su u zoni plasmana u evropske kupove. U utakmicama između ove dve ekipe standardno ima dosta golova, na dve prošlogodišnje palo je ukupno 7, pa verujemo da će ih na Artemio Frankiju sada biti barem tri. Za 3+ kvota u kladionici Mozzartbet je 1.80.

Bešiktaš – Kasimpaša – 1,2+ @ 1.73 u Mozzartbet

Crno-beli ne smeju da se kockaju u meču sa Kasimpašom jer bi mogli da se pozdrave sa titulom već sada. Bešiktaš ima deset bodova manje od Galatasaraja, a devet od druoplasiranig Fenerbahčea, s tim da ove dve ekipa imaju utakmicu više odigranu. Bešiktaš je pred ovoj meč na 6. mestu sa 26 bodova ali sve ekipe ispred njih odigrale su svoje utakmice 16. kola. Gosti su tim iz donjeg dela tabele, Kasimpaša je sakupila 18 bodova što je u ovom trenutku dovoljno samo za 13. mesto. Niz od tri poraza, dva u ligi i jednog u kupu, Kasimpaša je prekinula u prošlom kolu kada je ubedljivo pobedila Alaniju sa 4:1. Uspešan je bio i Bešiktaš, crno-beli su igrali protiv odlične Adane Demirspora i slavili minimalan trijumf. Kasimpaša je veliki dužnik Bešiktaša, u proploj sezoni pobedili su na ovom stadionu sa 3:0, a na poslednja tri međusobna odmeravanja snaga nije bilo trijumfa Bešiktaša. Sada ga mora biti, a uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.73 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.