Tiket dana (nedelja, 08.01.2023)

Tiket dana

Raznolika ponuda pred nama je za ovu nedelju. Italijani i Španci igraju prvenstvene mečeve dok se u Francuskoj i Engleskoj igraju kupovi. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Sampdorija – Napoli – 2,2+ @ 1.75 u MaxBet

Napolitanci su u prošlom kolu, prvom posle pauze, doživeli prvi poraz. Izgubili su derbi na Meaci protiv Intera a presudio im je gol Edina Džeka. Na drugo starni Sampdorija je slavila na gostovanju u Ređo Emiliji i tako uhvatili slamku spasa kada je opstanak u pitanju. Timu iz Đenove bio je to tek drugi trijumf ove sezone i oni su i dalje u zoni ispadanja, sada sa pet bodova manje od prvog iznad crte, a to je pre ovog kola bila Specija. Napoli je i dalje lider, samo su mu se fudbaleri Milana približili na pet bodova zaostaka. Čak i da izgube od čete Dejana Stankovića Napolitanci će ostati prvi ali će prokockati ogromnu prednost sa kojom su otišli na odmor. Ipak, gosti su mnogo bolji i teško je zamisliti njihov drugi uzastopni poraz. Naš predlog je dvojka uz bar dva gola na utakmici. Za 2,2+ koeficijent iznosi 1.75 u kladionici MaxBet.

Las Palmas – Santander – 1 @ 1.78 u MaxBet

Tim sa Kanarskih Ostrva je lider španske Segude ali je njihova prednost u odnosu na najbliže pratioce stvarno minimalna. Ove sezone druga liga Španije je zanimljivija nego ikad, mnogo je timova koji konkurišu za prva dva mesta i plasman u La Ligu, ali i za mesto u doigravanju. Iza Las Palmasa su se poređali Eibar, Levante, Burgos, Alaves, Leganes, Granada, Andora, Albasete, Kartahena… Svi ovi timovi pred ovo kolo nalazili su se u samo šest bodova. Dakle, mora se igrati i pobešivati još dugo da bi se cilj ostavrio, a on je za Las Palmas jesan, povratak u elitu španskog fudbala. Sada im u Grand Kanariju dolazi Rasing iz Santandera, takođe nekadašnji prvoligaš, ali sada povratnik iz treće lige. Rasing je na 19. mestu, to je prva pozicija ispod crte i oni će ove sezone biti posvećeni opstanku u Segundi, a za neke veće domete ima vremena. Ovde očekujemo jedinicu a za nju se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.78.

Fenerbahče – Galatasaraj – GG3+ @ 1.90 u MaxBet

Najzad se Fenerbahče i Galatasaraj sastaju u momentu kada zauzimaju dve prve pozicije na tabele Dueli ovih rivala su više od igre i kad nije tako, pa možemo da zamislimo kakva će atmosfera biti u momentu kada su najveći kandidati za titulu u Turskoj. Pred međusobni okršaj Galata ima bod više, osvojili su 36 dok je Fener na 35. Na trećem mestu je Bašakšehir sa 31. Fener je bio lider pred prekida prvenstva zbog Mundijala, ali je poražen u prvom utakmici posle povratka i to u Trabzonu protiv aktuelnog šampiona. Posle poraza na obali Crnog mora pobedili su ubedljivo Hatajspor, da bi nekako isčupali pobedu u Antaliji posle preokreta u prošlom kolu. Galata je bila sigurnija, oni su dobili sva tri meča, doduše sva tri rezultatom 2:1. Padali su Istanbulspor, Sivaspor i Ankaraguču. Ipak su to bili nešto lakši rivali u odnosu na one koje je imao Fener. U prošloj sezoni Fenerbahče je bio znatno uspešniji, dobio je oba međusobna duela, bilo je 2:0 i 2:1, a naš predlog za ovaj meč su golovi, smatramo da će ih biti na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

AEL Limasol – APOEL – 2 @ 1.80 u MaxBet

Gosti su na prvom mestu na tabeli kiparskog prvenstva i smatramo da im je tu i mesto. Pafos polako popušta, pa je trenutno ekipa AEK jedini pravi rival za APOEL. Tim iz Nikozije ide na nezgodno gostovanje u Limasol gde ga čeka tim AEL-a. Ova ekipa je u drugoj polovini tabele, nalaze se na 8. mestu i pokušaće da se do kraja prvog dela takmičenja, onog regularnog, izbore za plej-of, odnosno da uhvate barem 6. mesto. Pobedom nad Olimpijakosom iz Nikozije AEL je prekinuo niz od tri meča bez pobede na svom terenu, i mada zaostaje šest bodova za prvim timom u zoni plej-ofa, šanse su im realne jer imaju i zaostali meč. APOEL igra odlično u poslednja tri meseca. Na 11 prvenstvenih utakmica upisali su 10 poeba i samo jedan remi. Za njih postoji samo jedan cilj, a to je šampionski naslov i sve drugo je nevažno. APOEL je favorit i u ovom meču, za dvojku se dobija kvota 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 10.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.