Tiket dana (četvrtak, 12.01.2023)

Tiket dana

Danas se uglavnom igraju kupovi, bar kada su u pitanju Italija, Španija, Holandija i Belgija. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Rojal Union – Gent – 1 @ 2.30 u Mozzartbet

Vicešamšpion Belgije ostao je u dobroj formi i posle prekida prvenstva zbog Mundijala u Kataru. Rojal Union Sent Žil je dobio prethodna tri meča, jedan u kupu i dva u Župiler ligi. Sada se serija pobeda u prvenstvu protegla na pet utakmica ali i dalje zaostaju za Genkom sedam bodova. Naravno, borba tek predstoji, četiri prvoplasirana tima igraće plej-of nakon 30 regularnih kola i biće prilike da tim iz Brisela uradi ono što mu je izmaklo prethodne sezone, a to je osvajanje titule. Možda je relanije da do prvog trofeja dođu u Kupu Belgije, već su u četvrtfinalu, u kome će igrati protiv Genta. Gosti su bez pobede u dva poslednja kola i bez postignutog gola. Protiv Standarda su igrali bez golova, a onda su izgubili u Antverpenu. U aktuelnoj sezoni ove ekipe su se već sastale jednom u Briselu i Rojal Union je slavio sa 2:0. Očekujemo i sada pobedu istog tima, a za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.30.

Betis – Barselona – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

U drugom polufinalu španskog Super kupa sastaju se osvajač Kupa Kralja iz prošle sezone, ekipa Betisa, i vicešampion La Lige Barselona. Od pre par sezona u Super kupu igraju po četiri ekipe, pored šampiona i osvajača kupa tu su i finalista Kupa Kralja i vicešampion Španije. Super kup se igra u Sazudijskoj Arabiji u Rijadu, pa klubovi dobijaju i lepu finansijsku injekciju. Barsa je u prethodnom kolu La Lige osvojila kapitalno važne bodove na Metropolitanu protiv Atletika i tako ponovo preuzela lidersku poziciju, zahvaljujući i porazu Reala od Viljareala. Uspešan je u prestonici bio i Betis, tim iz Sevilje gostovao je u Valjehasu i slavio protiv Rajo Valjakana 2:1. Andalužani su na odličnom četvrtom mestu i sigurno da ne bi imali ništa protiv i da završe prvenstvo na ovoj poziciji. Ove sezone Betis i Barselona se još nisu sastali, a u prethodnoj su oba tima slavila po jednom, i to kao gosti. U ovom takmičenju se igra dosta otvoreno, najviše zbog navijača u Rijadu, pa predlažemo igru gol-gol. Za GG3+ koeficijent je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Al Ahli – El Masri – 1,2+ @ 1.70 u Mozzartbet

Derbi meč 13. kola egipatske lige igra se u Kairu. Lider prvenstva Al Ahli dočekuje tim El Masrija iz Aleksandrije, trenutno na 8. mestu. Međutim, gosti dolaze u odličnoj formi pošto su na poslednjih šest utakmica izgubili samo jednom. Ipak, Al Ahli, aktuleni vicešampion Egipta, ali i afričke Lige šampiona, želi da se učvrsti na čelu tabele i, ako je moguće, dodatno umakne prvim pratiocima timovima Zamaleka i Future. Al Ahli je bez poraza u prvih 12 kola, pored 9 pobeda imaju i tri remija, a odbranaim odlično funkcioniše i poklekla je samo pet puta. U prethodnom kolu tim iz Kaira je slavio na gostovanju Enpi-u sa 2:0, a pre toga je ub edljivo porazio još jedan tim iz vrha tabele, ekipu Piramidsa. El Masri je pobedio Al Itihad na svom terenu u prethodnom kolu i odlazi u Kairo u dobrom raspoloženju. U prethodnoj sezoni oba tima su slavila kao domaćini u međusobnim utakmicama. Očekujemo da Al Ahli ponovo iskoristi prednost domaćeg terena i pobedi El Masri uz bar dva gola na meču. Za 1,2+ koeficijent je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.