Tiket dana (petak, 13.01.20223)

Tiket dana

Lige polako ulaze u drugu polovinu, još uvek sve nisu nastavljene ali se bliži dan kada će se i to dogoditi. Ovaj petak biće zanimljiv. Kvote iz tiketa su podložne promenama.

Selta – Viljareal – 2 @ 2.60 u CircusBet

”Žuta podmornica” je počela da igra na sasvim drugi način pod vođstvom Kike Setijena. Tim koji je vrlo retko davao golove u vreme dok je Unaj Eneri bio šef struke, sada igra lepršavo, daje golove, ali ih i prima. Viljareal ima šest vezanih pobed,a po tri u La Ligi i Kupu Kralja, ali je najvredniju izvojevao prošlog vikenda kada je pobedio aktuelnog šampiona Real iz Madrida. Posle trijumfa u tom meču Viljareal je na deobi 5. mesta sa Atletikom, dok je Betis na 4. poziciji udaljen samo jedan bod. Plasman u Ligu šampiona je najvažniji cilj za ”Žutu podmornicu”, uz naravno dobar rezultat u Evropi. U Vigu nikad nije lako, Selta je u prošlom kolu osvojila sva tri boda u Elčeu, ali daleko od toga da tim sa Balaidosa igra po očekivanjima. Selta je tek na 16. mestu, a na domaćem terenu su bez pobede na poslednja četiri meča. Igrali su nerešeno sa Hetafeom i Seviljom, dok su gubili od Sosijedada i Osasune. Verujemo da je Viljareal u naletu i da moe do trijumfa na Balaidosu. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.60.

Aston Vila – Lids – 1 @ 1.97 u CircusBet

Pominjali smo Unaji Emerija, a ovaj trener je posle Viljareala završio na Ostrvu u Birmingemu. Aston Vila igra dobro od kada je stigao Španac, rezultati su mnogo bolji nego pod Stivom Džerardom, ali je Vila još uvek daleko od vrha tabele. Trenutno su na 11. mestu, sa 22 boda predvode drugi deo tabele, a u prethodnom kolu remizirali su sa Vulvsima na svom terenu. Prošlog vikenda igrali su u FA kupu i senzaconalno su poraženi na svom Vila parku od nižerazrednog Stivenidža. Tim iz četvrte lige slavio je posle preokreta sa 2:1, a Vila je poslednjih pet minuta igrala sa igračem manje, i upravo u samom finišu su gosti postigli oba gola, bilo je to u 88. i 90. minutu. Moraće da se ”operu” pred navijačima i pobede Lids. Jorkširci su takođe igrali u FA kupu, remizirali su sa Kardifom na Milenijumu i imaće popravni na svom Eland Roudu. Lids ne zna za pobedu već četiri kola u Premijer ligi, a nisu slavili na ukupno šest prethodnih mečeva, računajući sva takmičenja. U Birmingemu je favorit domaćin, u prvom delu sezone u Lidsu je bilo bez golova, a sada se za jedinicu dobija koeficijent koji iznosi 1.97 u kladionici CircusBet.

Harts – Sent Miren – 1 @ 1.87 u CircusBet

”Srca” su prvi pratilac ”večitog” tandema Seltik-Rendžers. Tim iz Edinburga je odličan ove sezone, sakupio je 32 boda do sada i ima utakmicu manje u odnosu na dve prvoplasirane ekipe. Harts je bez poraza u prethodnih šest kola Premijeršipa, a poslednji rival bio mu je baš Sent Miren, tim sa kojim se i sada sastaju, samo ovog puta na svom terenu. U Pejsliju se igrala utakmica redovnog kola, a ovo je zaostali meč 7. runde koji je odložen zbog obaveza Hartsa u Evropi. Oni su igrali u grupnoj fazi Lige konferencija ali nisu izborili prolaz u nokaut fazu. Taj meč odigran prethodne subote, u kojem je domaćin bio Sent Miren, okončan je remijem 1:1. Domaćin je rano poveo, ali je na početku drugog dela izjednačio iskusni Robert Snodgras, nekada as Vest Hema, Aston Vile i još nekih engleskih klubova. Harts je na poslednja četiri meča u Edinburgu osvojio deset bodova, a na tri meča koja je dobio postizao je po tri gola. Sent Miren je bez pobede na 6 poslednjih fgostovanja i relano je da ovde doživi poraz. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 9.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.