Tiket dana (subota, 14.01.2023)

Tiket dana

Još uvek čekamo na povratak većine liga, ali od onih najjačih u toku su sve osim nemačke. Evo tiketa za subotu. Kvote su važile u momentu njegovog sastavljanja.

Brentford – Bornmut – 1,2+ @ 2.10 u MaxBet

”Pčelice” igraju izvanredno i ruše sve pred sobom. Uspele su u kratkom vremenskom periodu da pobede Siti, Liverpul i Vest hem, a da ostanu neporaženi na Vajt Hart Lejnu protiv Totenhema. Njihova pobeda nad aktuelnim šampionom u Mančesteru je sigurno najveće iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva. Ispali su u međuvremenu iz FA kupa od Vest Hema, ali to sigurno nije pokvarilo raspoloženje kod navijača Brentforda. Protiv Liverpula su bili više nego sigurni, slavili su sa 3:1 i svakako da su favoriti u meču sa povratnikom u elitu, ekipom Bornmuta. ”Trešnjice” imaju turbulentnu sezonu, prvo loš početak, onda solidan nastavak, a sada su opet u seriji poraza. Bornmut je izgubio pet poslednjih utakmica, na tri u Premijer ligi nisu dali ni gol, a ispali su i iz oba kupa. Jesenas nije bilo golova u prvom premijerligaškom duelu ove dve ekipe, ali ih sada očekujemo, pre svega u mreži gostiju. Naš predlog je pobeda domaćina uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ koeficijent je 2.10 u kladionici MaxBet.

Herenven – AZ Alkmar – 2 @ 2.25 u MaxBet

Ekipa iz Alkmara je ozbiljan kandidat za naslov šampiona iako je trenutno tek na petom mestu. Zaostatak za vodećim Fejnordom je samo četiri boda, u koja su se smestili i Ajaks, PSV i Tvente. U prošlom kolu su četiri prvoplasirane ekipe ostale bez trijumfa, po bod su osvojili i Fejnord, Ajaks, PSV, ali i AZ koji nije uspeo da pobedi Vitese na svom terenu. Ta dva izgubljena boda mogla bi skupo da ih košataju kada se budu svodili računi ove sezone. Pre tri dana AZ je pokazao da nije zaboravio da daje golove, slavili su kod Ekscelsiora u kupu sa 4:1. Njihov sadašnji rival, ekipa Herenvena, ove sezone igra mečeve sa malo golova. Ranije nije bilo tako, a sada je ovaj tim primio samo 13 golova na 15 utakmica. bolju odbranu od njih ima jedino Tvente. Ipak, Herenven je tek na 8. mestu, a u poršlom kolu je odigrao još jedan meč bez golova, ovog puta na gostovanju kod RKC-a u Valjavku. AZ igra odlično u gostima i verujemo u njihov trijumf u Herenvenu. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.25.

Piza – Ćitadela – 1 @ 2.05 u MaxBet

Domaćin je bio u najboljoj formi od svih timova u italijanskoj Seriji B pre kratkog odmora. Nije se igralo dvadesetak dana, a Piza je pre toga imala niz od 14 utakmica bez poraza. Odbrana im je fantastična, pa gol nisu primili u poslednjih pet mečeva u kojima su ostvarili tri pobede i dva remija. Zbog nešto lošijeg starta ova ekipa je trenutno tek na 5. mestu sa čak deset bodova manje od vodećeg Frozinonea, a sedam od drugoplasirane Ređine. To drugo mesto treba da bude njihov krajnji cilj, s obzirom da u elitu idu dve prvoplasirane ekipe. Njihov gost, tim Čitadele, nalazi se u krizi. Oni su vezali četiri uzastopna poraza u prvenstvu, a za tih 360 minuta igre nisu dali nijedan gol. Samo jedan trijumf ima Ćitadela u prethodnih osam kola i nije čudo što su se spustili do 19. mesta na tabeli. Iza njih je samo Kozenca. Borba za opstanak je stvarnost za tim iz Veneta, ali će preko potrebne bodove morati da potraže na nekom drugom mestu a ne u Toskani kod Pize. Jedinica je izvesna, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.