Tiket za veče (subota, 14.01.2023)

tiket dana

Uzbudljiv fudbalski dan još nije završen, pa smo odlučili da sastavimo nešto za veče. Igra se nekoliko utakmica i pokušaćemo sa par kombinaciju, uz malu uplatu. Vredi da se isprati, kvote su jake.

Lion – Strazbur – 1,GG @ 3.45 u MaxBet

”Lavovi” igraju vrlo promenjivo i ne mogu očekivati neki dobar plasman ako ovako nastave. Posle odličnog izdanja u Brestu usledio je neočekivan poraz na Žerlanu od Klermona i remi bez golova u Nantu. Nisu dali gol na dva prethodna meča i vreme je za pogotke. U goste im stiže Strazbur, ekipa koja igra otvoreno, ali još uvek više prima nego po daje golova. Otkinuli su bod Lansu u prošlom kolu i za to su im trebala dva pogotka. Pre toga ni dva gola nisu bila dovoljna da izbegnu poraz od ekipa Troa. Strazbur je dao gol i na Parku Prinčeva pa može i na Žerlanu. Ipak, Lion mora da pobedi. Pokušate sa kombinacijom 1,GG za koju je koeficijent u kladionici MaxBet 3.45.

Inter – Verona – 1,GG @ 3.05 u MaxBet

Verona sve čini da se izvuče iz veoma teške situacije, i sudeći po igrama nakon pauze u prvenstvu, imaju šanse. Uzeli su bod u Udinama i onda na svom terenu savladali Kremoneze uz dva gola Darka Lazovića. I pored četiri osvojena boda i dalje su u zoni ispadanja sa čak šest bodova zaostatka za prvim timom ispred sebe. Ima vremena za popravak ali ne i za nove kikseve. Pred njima je jedno od najtežih gostovanja, igraće protiv Intera na Meaci i tu nemaju šta da izgube. Neroazuri su pobedili Napoli, naneli mu prvi poraz, ali su sve upropastili remijem u Monci kada su pobedu ispustili u poslednjim sekundama. Pre ovog meča su se mučili u kupu protiv Parme i ne može se reći da su u dobrom momentumu. Ipak, jedinica ne bi smela da izostane, a gosti svakako mogu do gola. Za 1,GG kvota je 3.05 u kladionici MaxBet.

Sparta – Ekscelzior – 1,GG @ 3.30 u MaxBet

Dva puta su fudbaleri Sparte u prethodnoj sedmici igrali protiv PSV-a. U Erediviziji su uzeli bod u Ajndhovenu, ali su na svom terenu doživeli poraz u Kupu Holandije. Mogla je Sparta i tu do remija, barem u prvih 90 minuta, ali su promašili zicer u sudijskoj nadoknadi. Bilo kako bilo, tim iz Roterdama može biti prezadovoljan učinkom u sezoni, i to posle katastrofalnog starta. Njihov rival Ekscelzior, domogao se elite preko plej-ofa, ali za sada sasvim solidno izgleda u društvu najboljih. Nalaze se na 12. mestu i imaju solidnu zalihu ispred timova u zoni ispadanja. Ipak, tek je 15 utakmica odigrano i za obezbeđivanje opstanak potrebno je još mnogo bodova. Ne verujemo da ih mogu osvojiti u roterdamskoj luci, ali bi mogli da pogode mrežu Sparte. Za 1,GG kvota je 3.30 u kladionici MaxBet.

Genk – Varegem – 1,GG @ 2.30 u MaxBet

Ubedljiv poraz od Antverpa u Kupu Belgije sigurno je uzdrmao ekipu Genka. Oni su i dalje lideri Župiler lige, imaju sedam bodova više od prvog pratioca Rojal Uniona, ali su posle pauze u ligi pokazali da su ranjivi. Pošto u prvenstvu Belgije postoji i plej-of, u kome igraju četiri prvoplasirana tima nakon 30 kola, sve je još uvek moguće i u Genku se ne smeju opuštati. Imaju pred sobom primer Rolaj Uniona iz prošle sezone kada su ostali bez titule upravo u doigravanju. Genk je veliki favorit protiv Varegema, tima koji je mnogo popravio formu u poslednje vreme i čak se plasirao u polufinale kupa. Oni su i dalje u zoni ispadanja i prvi zadatak im je da krenu ka sredini tabele. U prvom delu sezone Genk je slavio u Varegemu sa 4:1, a puno golova i sada očekujemo. Uz pobedu domaćina smatramo da i gosti mogu da se upišu. Za 1,GG kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 79.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.