Tip dana: Leće – Milan: Težak ispit za aktuelnog šampiona na stadionu “Via del Mare”!

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih mečeva osamnaestog kola italijanske Serije A u kom će snage na stadionu “Via del Mare” odmeriti ekipe Lećea i Milana.
Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Leće: Fantastične partije na domaćem terenu!

Fudbaleri Lećea su pružali sjajne partije prošle sezone, što je ovom timu donelo i direktan plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što je svakako i te kako obradovalo sve navijače tima sa juga Italije.
Na kraju je tim sa stadiona “Via del Mare” zauzeo prvo mesto na tabeli, dok je na drugoj poziciji završio Kremoneze, koji je takođe došao do direktnog plasmana u društvo najboljih.
Ključni meč prošle sezone se odigrao u poslednjem kolu, kada je Leće na svom stadionu uz dosta muke savladao Pordenone i overio prvo mesto na tabeli, a sve to je bio povod za veliko slavlje jednih od najvatrenijih navijača u Italiji.
Ono što je bilo karakteristično za prošlu sezonu, a između ostalog i ovu, o čemu ćemo nešto kasnije su fantastične partije na domaćem terenu. Naime, u Seriji B je Leće odigrao devetnaest susreta na svom stadionu i doživeo samo jedan poraz, pet remija i čak trinaest trijumfa.
Naravno da će primarni cilj tima sa juga Italije biti opstanak u društvu najboljih i kada se sve sabere i oduzme deluje da svi navijači ovog tima imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Marka Baronija koji radi sjajan posao na klupi ovog tima nalaze na visokom jedanaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
Na poslednjih pet mečeva jedanestoplasirani tim na tabeli ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je povratnik u Seriju A uspeo da remizira na teškom gostovanju kod Specije, a taj susret je završen bez golova.
I ove sezone Leće igra sjajno na domaćem terenu pa su tako izabranici Marka Baronija na osam odigranih susreta ostvarili dva trijumfa, četiri remija i samo dva poraza.
Primera radi, klub sa juga Italije je u poslednja dva susreta na svom terenu uspeo da savlada Atalantu i Lacio, što će bez ikakve sumnje biti velika opomena i za Milan, kome ne cvetaju ruže u poslednje vreme.
Za kraj, što se izostanaka tiče, Baroni za ovaj susret najverovatnije neće moći da računa na Dermakua, dok su Pongrančić i Helgason pod velikim znakom pitanja.

Milan: Rosoneri u krizi!

Ne treba više ni podsećati koliko je prošla sezona bila uspešna za Rosonere koji su posle jednog predugačkog posta konačno došli do titule šampiona, i to potpuno zasluženo.
Utisak je ipak da je aktuelni šampion Italije mogao i morao da odradi bolje prelazni rok, u kom osim dolaska De Katelara i Oriđija nije bilo nekih ozbiljnijih pojačanja, a kako sada stvari stoje to polako ali sigurno dolazi na naplatu.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Stefana Piolija koji je bez ikakve sumnje i najzaslužniji za prošlogodišnji Skudeto, nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, koji ruku na srce ima i meč više, pošto su Napolitanci sinoć u derbiju kola na svom terenu demolirali Juventus, a taj susret je završen rezultatom 5:1.
Nasuprot njima, Rosoneri su u prošlom kolu samo remizirali na svom terenu protiv Rome, a taj meč je završen rezultatom 2:2, uz podatak da su Rimljani do izjednačenja došli u samom finišu susreta.
Milanski gigant je imao prednost od dva gola razlike i apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi aktuelni šampion Italije mogao da ostane bez bodova na svom terenu protiv Rome, koja je do prve prave prilike došla u 87. minutu susreta kada je Ibanez pogodio nakon kornera, a konačan rezultat postigao je Ejbraham u trećem minutu sudijske nadoknade, što je bio povod za veliko slavlje fudbalera “Vučice” koja u ovom trenutku drži sedmo mesto na tabeli.
Nažalost, izabranici Stefana Piolija se nisu nakon toga proslavili ni u Kupu, pošto je ova ekipa u osmini finala mimo svih očekivanja na svom terenu eliminisana od Torina koji je nakon produžetaka slavio rezultatom 0:1, iako su Bikovi izašli u jednom poprilično izmenjenom sastavu.
Da nije sve tako crno, pokazale su nam partije Rosonera u Ligi šampiona, gde je ova ekipa za razliku od prošle sezone došla do plasmana u nokaut fazu.
Na kraju je italijanski predstavnik završio na drugom mestu u grupi iza Čelsija, a za protivnika u nokaut fazi imaće ekipu Totenhema, pa slobodno možemo konstatovati da je Milan dosta dobro prošao na žrebu.
Za kraj, što se tiče izostanaka za ovaj duel, Stefano Pioli se susreće sa velikim problemima, pošto za ovo veoma teško gostovanje kod Lećea neće moći da računa na Tonalija, Manjana, Ibrahimovića, Florencija, Balo-Turea, dok su pod velikim znakom pitanja Rebić i Krunić.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Leće igra fenomenalno na svom terenu u poslednje vreme i mišljenja smo da će to na svojoj koži osetiti i Milan, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.29.

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel na stadionu “Via del Mare” donese dosta pogodaka, pa je idealno da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.00.

Za kraj, toplo vam preporučujemo da probate sa kombinacijom igara 1X&3+ uz jednu zaista neverovatnu kvotu u Meridianu koja iznosi 6.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.