Tiket dana tenis (ponedeljak, 16.01.2023)

Počinje prvi grend slem u sezoni, čuveni Australijen open u Melburnu. Titulu kod muškaraca brani Rafel Nadal, dok je prošle godine u ženskoj konkurenciji trijumfovala, sada već penzionerka, Ešli Barti. Evo predloga za prvi dan takmičenja. Kvote i granice mogu biti izmenjene.

Kajl Edmund – Janik Siner – TR 0:3 @ 1.55 u MaxBet

Slučaj je hteo sa se Siner i Edmund sastanu ponovo posle samo 12 dana. Oni su igrali na turniru u Adelaidi i tak meč je lako dobio Italijan. Treba reći da se Britanac vraća tenisu posle pauze od više meseci i pre Australije on je poslednji put nastupio na US openu. Trenutno je tek 583. igran na ATP listi i sumnjamo da ima neke šanse protiv jednog od najperspektivnijih tenisera sveta. Predlažemo pobedu Sinera u tri seta. Za tačan rezultat 3:0 koeficijent je 1.55 u kladionici MaxBet.

Ilja Ivaška – Botik Van De Zandšulp – UG + (granica 38,5) @ 1.87

Jedan od zanimljivijih okršaja prvog kola odigraće Ilja Ivaška i Botik Van De Zandšulp. Holanđanin je procvetao prošle sezone i sada je na odličnom 34. mestu, a na turniru je uhvatio i status nosioca, poslednjeg 32. Sigurno da za potcenjivanje nije ni Belorus koji je imao dobrih rezultata u prošloj godini, posebno je dobro igrao na travi. Zapažen je IVaška bio i na US openu gde je stigao do 4. kola u kome je u pet setova izgubio od Sinera. Ovo je prvi međusobni duel ove dvojice i očekujemo dug meč sa dosta preokreta. Predlog je više gemova od granice, a ona je na 38,5 ukupno. Za (+) gemove kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Brendon Nakašima – Mekenzi Mekdonald – 1 @ 1.57 u MaxBet

Amerikanac japanskog porekla je blagi favorit u duelu sa mrikancem, verovatno, škotskog porekla. Dakle, Nakašima bi mogao da pobedi Mekdonalda, ali ću mu za to trebati dosta znoja. Posle nastupa na turniru ”Nex gen”, na kome igraju buduće zvezde svetskog tenisa, koji je na kraju osvojio, Nakašima je nastuio samo na jednom turniru u januaru i igubio je u prvom kolu u Adelaidi od Alehandra Davidoviča-Fokine. Mekenzi Mekdoland je igrao na oba turnira u Adelaidi i na oba je ispao u drugom kolu. Na prvom je izgubio od Nišioke, a na drugom od Imera. Ovo je treći međusobni duel ove dvojice, a za sada je rezultat 1:1. Verujemo da će Nakašima povesti sa 2:1 u pobedama. Za jedinicu se dobija kvota 1.57 u kladionici MaxBet.

Rafael Nadal – Džek Drejper – UG + (granica 38,5) @ 1.90

Španac je došao po 23. grend slem titulu, ali nismo ubeđeni u realnost ostvarenja tih želja. Mada, ni prošle sezone u Melburnu niko nije smatrao Nadala za favorita, a on je na kraju podigao pobednički pehar, po drgi put u karijeri. Sada će mu biti teže, ne samo zato što brani trofej, već i što sada učestvuje devetostruki šampion Melburna Novak Đoković. Drejper je težak žreb za prvog nosioca u prvom kolu, Amerikanac dobro igra na brzim podlogama i mogao bi da napravi problem Nadalu. Predlažemo igru na veći broj gemova od ponuđene granice, a ona je u kladionici MaxBet na 38,5. Za (+) koeficijent je 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 8.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.