Tiket dana tenis (sreda, 18.01.2023)

Još uvek nije završeno prvo kolo na Australijen openu pošto je mnogo mečeva prekinuto ili odloženo zbog kiše, ali danas će teniseri iz gornje polovine već odigrati mečeve drugog kola. Kvote i granice mogu se menjati.

Rafael Nadal – Mekenzi Mekdonald – UG + (granica 31,5) @ 1.90 u MaxBet

Ne uliva poverenje Nadalova igra iz prvog kola. Jeste Španac pobedio Drejpera u četiri seta, ali je to bio maltene ravnopravan meč. ”Bik sa Majorke” brani titulu u Melburnu, pokušaće da dođe do svog 23. grend slema u karijeri, ali je to izuzetno zahtevan cilj. Njemu AO svakako nije omiljeni grend slem, pre prošlogodišnjeg ga je osvojio još samo jednom, ali je imao u svoje vreme i dobrih nastupa i poraza u finalima. Rival u drugom kolu je ponovo dobar server, ovog puta Amerikanac Mekenzi Mekdonald. Ovaj teniser je u prvom kolu odigrao maratonski meč protiv Brendona Nakašime sa pet setova i tri taj brejka. Na kraju je slavio sa 3:2 u pobedama i pitanje je koliko je svež pred okršaj sa Nadalom. Set svakako može da osvoji, pa je naš predlog više gemova od ponuđene granice. Ona je na 31,5 gemova, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Hubert Hurkač – Lorenco Sonego – UG + (granica 38,5) @ 1.90 u MaxBet

Jedan od neizvesnijih duela drugog kola mogao bi da bude okršaj Huberta Hurkača i Lorenca Sonega. Na ATP listi Polak je znatno bolje plasiran, nalazi se na 11. mestu, dok je Italijan 47. Međutim, Sonego je u septembru osvojio turnir u Mecu, čime je pokazao da može ravnopravno da se nosi i sa teniserima iz Top 10. Hurkač je imao zapaženih nastupa tokom 2022. godine, igrao je prvo finale nekog mastersa u karijeri, a osvojio je i turnir iz Serije 500. Bilo je to u nemačkom Haleu i to na travi. Poljak je odličan server, brze podloge mu odgovaraju, ali ni Sonego nije tipičan italijanski igrač koji preferira šljaku. Verujemo da se meč neće završiti posle tri seta pa vam predlaženo igru na veći broj gemova od ponuđenog. U kladionici MaxBet granica je na 38,5 gemova ukupno, a kvota za (+) je 1.90.

Taro Danijel – Denis Šapovalov – TR 0:3 @ 2.10 u MaxBet

Kanađanin bi mogao da bude favorit iz senke na ovogodišnjem Australijen openu. Smatramo da je Šapovalov sazreo, kvalitet nikad nije ni bio upitan, ali ga je skupo koštala psihčka nestabilnost u mnogim situacijima. Ne deljue nam da mu je žreb previše zahtevan, čak je u četvrtini sa Nadalom, koga je već pobeđivao i to na šljaci. U prvom kolu je savladao Dušana Lajovića u četiri seta, a pre Melburna igrao je u Adelaidi gde je naleteo na Novaka Đokovića u četvrtfinalu. Svakako je favorit protiv Japanca Taro Danijela, tenisera koji je u prvom kolu eliminisao kvalifikanta Meksikanca Eskobeda u četiri seta. Ovo je treći duel Šapovalova i Danijela, prethodna dva dobio je Kanađanin, a Japanac još nije osvojio ni set. Smatramo da neće ni sada, pa predlažemo pobedu Šapovalova od 3:0. Za tačan rezultat 3:0 za Kanađanina kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.