Tiket dana tenis (petak, 20.01.2023)

Dva prethodna tiketa smo pogodili i to sa dosta iznenađujućim rezultatima. Ispadaju favoriti iz senke, ali su oni najveći i dalje tu. Mislimo na Đokovića, Medvedeva i Cicipasa. Sledi treće kolo, a prvo se igraju mečevi iz gornje polovine koja je ostala bez Rafaela Nadala. Kvote i granice mogu biti izmenjene.

Hubert Hurkač – Denis Šapovalov – 2 @ 1.91 u CircusBet

Jedan od derbija treće runde igraju Hurkač i Šapovalov. Poljak je u drugom kolu uz mnogo muka pobedio Italijana Lorenca Sonega u pet setova i posle vođstva rivala od 2:1. Videćemo koliko je posledica ostavio taj meč, pogotovo jer sada ima još težeg protivnika, sjajnog Denisa Šapovalova. Kanađanin polako postaje jedan od favorita u ovoj polovini žreba, do trećeg kola je stigao sa dve ubedljive pobede protiv Dušana Lajovića i Taro Danijela, a jedini set mu je oduzeo srpski teniser. Ovo je peti međusobni okršaj ove dvojice tenisera, ali prvi na nekom grend slemu. Hurkač je za sada uspešniji, vodi sa 3:1 u pobedama, ali je naš favorit za ovaj meč Denis Šapovalom. Za dvojku se dobija kvota 1.91 u kladionici CircusBet.

Karen Hačanov – Frensis Tijafo – 2 @ 1.90 u CircusBet

I ovo je duel sa bukvalno podjednakim šansama za trijumf. Tijafo je krupnim koracima zakoračio u vrh posle prošlogodišnjeg US opena i svog prvog grend slem polufinala. Hačanov je to uradio ranije, još kada je pobedio Novaka Đokovića u finalu mastersa u Parizu 2019. godine. Međutim od tada se Rus dosta muči i trenutno je na 20. mestu na ATP listi. Ove sezone je igrao na oba turnira u Adelaidi, bolje je prošao na prvom kada je u četvrtfinalu poražen od Danila Medvedeva. Na drugom je stao već u drugom kolu, a zaustavio ga je Britanac Drejper. Tijafo je igrao Junajted kup na kome je zabeležio svih pet pobeda. Tu dodajemo i dve na Australijen openu protiv Altmajera i Čanga, što iznosi sedam pobeda i bez poraza u 2023. godini. Hačanov je u prvom kolu u Melburnu pobedio Zapatu-Miraljesa, a u drugom domaćeg tenisera Kublera. Njih dvojica su se do sada sastali dva puta, oba puta na grnd slemu i oba puta na Vimbldonu. Hačanov je slavio i 2018. i 2021. godine, ali smatramo da je vreme za Amerikanca. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.90.

Sebastijan Korda – Danil Medvedev – 2,UG+ (granica 35,5) @ 2.46 u CircusBet

Medvedev se nije pošteno ni oznojio u mečevima sa Đironom i Milmanom. Istina Australijanac mu je pretio u prvom setu, ali je to bilo sve. Od trećeg kola kreću dueli sa nosiocima, a prvi je na redu odlični Sebastijan Korda, sin nekadašnjeg tenisera Perta Korde. Sebastijan ima američki pasoš i jedan je od plejade novih teniskih asova iz SAD-a. U njegove mogućnosti uverili smo se pre nekih desetak dana kada je u Adelaidi igrao finale protiv Novaka Đokovića i bio nadomak pobede. Izgubio je u tri seta, a u drugom je imao i meč loptu. Nedostajalo mu je samo iskustvo, ali ga on svakim danom ima sve više. Medvedev je dve godine uzastopno igrao u fialu Melburna, prvo ga je pobedio Đoković a onda i Nadal. Za sada ima jedan grend slem, onaj iz Njujorka kada je sprečio Novaka da kompletira kalendarski slem. Sigurno da je Medvedev glavni favorit u ovom delu kostura, ali će se namunučiti sa Kordom. Naš predlog jeste pobeda ruskog igrača ali uz veći broj gemova od ponuđene granice, koja u kladionici CircusBet iznosi 35,5 gemova. Za kombinaciju 2,UG+ kvota je 2.46.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 8.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.